Linea ascendente en el Sp. Campos de Toni Roig.

29766_1Toni Roig, qui entrena a l’Sp Campos juntament amb en Tomeu Prohens, me remarca l’extraordinària progressió des de que s’han fet càrrec de la plantilla. Ara mateix s’ha sortit de la zona de descens i s’està en una línia totalment ascendent, cap a posicions de mitja taula. És de destacar que les primeres 12 jornades es van fer 3 punts i es va canviar de direcció tècnica, i amb l’actual, en les 11 jornades que du fent feina, ha aconseguit 22 punts. Considera que el gran mèrit d’aquesta plantilla es l’unió i la bona sintonia de tots els seus copmponents i els entrenadors només han ordenat la qualitat i l’ordre. D’aquesta manera, els resultats han arribat totsols.

FUENTE WWW.PARAULESALAGESPA.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.