Comiat del gran capità

Toni Roig se despide del Campos

A l’edició d’aquest any del Memorial Miquel Beques amb motiu de les festes de Campos, es va dur a terme una altra celebració. Es va aprofitar el partit entre el Campos i el Sanfran de Divisió d’Honor per retre un homenatge al que ha estat el gran capità d’aquests darrers anys de l’equip campaner i que tots coneixeu: en Toni Roig.

El motiu d’aquest homenatge no és altre que en Toni va jugar el que per ara són els seus darrers minuts com a jugador de manera oficial (no parlarem de retirada definitiva perquè el cuc sempre hi és present, no Toni?) amb el CE Campos. Va jugar gaire bé la totalitat dels minuts del Memorial, demostrant una vegada més la seva vàlua i les seves característiques com a jugador i lluint el braçalet de capità del Club del poble que el va veure néixer.

Com és de suposar un home de futbol com és en Toni no deixa aquest món i després de la temporada passada fer campió amb el seu equip de prebenjamins, enguany s’encarregarà de l’escoleta del CE Campos, qui millor perquè els més petits aprenguin a estimar aquest esport i aquest Club, que amb el gran capi, a més de gaudir del joc del seus dos menuts.

El Club no li pot agrair a bastament tot el que en Toni ha donat durant tots aquests anys i per això, qualsevol homenatge que li féssim es quedaria petit per tot el que ell ens ha aportat i donat. Tot i així, l’horabaixa va començar amb una desfilada d’en Toni amb els seus dos fills, Xavi i Toni, entre el passadís que li feren els que fins ara eren els seus companys. I després abans de començar el partit es va fer entrega de diferents obsequis com una placa per part del nostre president, Pep Vanrell; un ram de flors a la seva dona, Cristina, per part del Batle, Sebastià Sagreras, i Regidor d’Esports, Jaume Vidal, i per acabar, un quadre de mans de Tomeu Obrador, entrenador i coordinador del Club. L’homenatge va acabar amb la recollida per part del Capi del seu darrer trofeu.

Només queda Toni una cosa, desitjar-te el millor per el que et ve ara i que gaudeixis d’aquesta nova etapa que segur que ho faràs i com tu moltes vegades vares dir, amuuunttt Campooosss!!!!

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.