Primeres renovacions i més incorporacions

Juan Mas y sus nuevas incorporaciones

El projecte de Joan Mas està començant a agafar forma per a la temporada 2016/17.

Podem anunciar que el gran capità Toni Roig, seguirà un any més demostrant i mostrant el seu saber, la seva qualitat, les seves virtuts pels diferents camps de la Tercera Divisió Balear, per totes les illes. El Club vol agrair més que mai la total implicació de Toni en el projecte, ja no només com a jugador de l’equip de Tercera, sinó com a entrenador de l’equip prebenjamí A, En moments difícils és on es veu el tarannà de les persones i en aquest cas, el CE Campos només te paraules de gratitud cap a Toni Roig.
També poden informar de la incorporació a la primera plantilla de Bermúdez, que després d’haver passat ja pel futbol base del Club, torna per a ser un jugador important dins el primer equip.
El Club també està encantat de què Albert González i Toni Girnard continuïn un any més amb nosaltres, després de l’experiència de la temporada passada, que segur que enguany aprofitaran per mostrar totes les severs virtuts a la competició màxima de les Illes Balears.
I per acabar, assenyalar la incorporació des del juvenil del Club, en el primer any com amateurs, de Bryan Hurtado y Zakria Malki, que segur que aportaran tot el que ha aprés aquests anys en el futbol base del Club i voldran posar les coses difícils a l’entrenador.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.