Crónica Preferente: Alqueria 2 – 0 Serverense

Jornada 3, Sábado 05/12/2020 - 17:30 h
Alqueria
2 0
Serverense

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alqueria: Antonio Mas, Joan Artigues, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Lluís Diaz, Joan A López, Andreu Julia, Daniel Algaba, Toni Joan Rossello, Francisco J Maimo y Bartolomé Rotger.

Sustituciones: Raúl Rodríguez por Daniel Algaba (min.66), Sebastia Mercadal por Andreu Julia (min.66), Baltasar J Rigo por (min.83), Hamza Bousbaa por Francisco J Maimo (min.83) y Pedro L Esteban por Lluis Diaz (min.88)

Serverense: Pere J Llull, Alejandro Aguilar, Iván Rodríguez, Tomas Leal, Felip Mas, Carlos M Gómez, Emilio Silva, Jaume Ballester, Pere Adrián, Marc Cascales y Pedro Sánchez.

Sustituciones: Fernando Salgado por Jaume Ballester (min.46), Andreu Torres por Pere Adrián (min.61), Iván Duran por Alejandro Aguilar (min.61), Manuel F Alfaro por Emilio Silva (min.66) y Mario Barranco por Felip Mas (min.78)

Goles: 1-0 Andreu Julia (min 14) y 2-0 Lluís Diaz (min 58)

Árbitro: Juan Alberto Martínez Fernández. asistido por Iyayi Osaheni y Daniel Monserrat Ibáñez.

Tarjetas: Andreu Julia (amarilla, min 16), Toni Joan (amarilla, min 44), Bartolomé Rotger (amarilla, min 71), Francisco J Maimo (amarilla, min 80) y Joan A López (amarilla, min 88) para el Alquería. Iván Rodríguez (roja, min 13), Pere Adrian (amarilla, min 56) y Andreu Torres (amarilla, min 82) para el Serverense.

Comentario:

Era la primera visita oficial del Serverense a sa Teulera, un camp inaugurat ara fa 44 anys i on els serverins arribaven imbatuts a la present lliga de Preferent. La iniciativa en els primers minuts era dels visitants, però en el minut 13 es produiria una jugada molt determinant quan el defensa Iván Rodríguez desviava una pilota amb el braç baix de la porteria, era expulsat i deixava al seu equip en inferioritat numèrica. La mateixa acció era sancionada en penal, transformat per Andreu Julià vora el pal a la dreta del porter Pere Joan Llull. Amb desigualtat numèrica encara es jugava més dins terreny local però el perill se creava per les bandes dels atacs de l’Alqueria, amb accions molt ràpides que no trobaven rematador.

Quan es portaven set minuts de la segona part, Joan Artigues iniciava una gran jugada per la dreta i la seva continuació, molt ben treballada, es va resoldre amb un xut col·locat de Lluís Díaz, tot just entrant dins l’area, que significava el gol definitiu. En cap moment l’equip de Matias Duran es va rendir, creant la millor ocasió amb un xut llunyà vora l’escaire que va fer lluir al porter Toni Mas, i amb altres intents sempre resolts per una ordenada defensa que per primera vegada deixaria la porteria a zero gols. Els de Cosme Andreu Monserrat perdonaren el tercer gol, no aprofitant unes quantes centrades des del lateral i estavellant una pilota al pal mitjançant Mercadal, jugador que acabaria lesionat.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es