Crónica Preferente: Sineu 3 – 1 Alqueria

Jornada 2, Sábado 14/11/2020 - 17:00 h
Sineu
3 1
Alqueria

Campo: Sineu F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Sineu: Angel Ramon, Jordi Alfonso, Jaume Ferrer, Pau Ramis, Josep M Bonnin, Domingo A Blesa, Salvador Matemales, Matias Ramis, Gabriel Gelabert, Hector Arufe y Ivan L Llado.

Sustituciones: Antonio Martorell por Ivan L Llado (min.58), Ingler Ruben por Hector Arufe (min.63), Damia Perello por Jordi Alfonso (min.75) y Ivan L (19′) Llado Daprile por (min.)

Alqueria: Manuel Leon, Sebastia Monserrat, Bernardo J Perez De La O, Joan Obrador, Raul Rodriguez, Lluis Diaz, Joan A Lopez, Andreu Julia, Sebastia Mercadal, Hamza Bousbaa y Bartolome Rotger.

Sustituciones: Daniel Algaba por Joan Obrador (min.46), Guillem Salom por Sebastia Mercadal (min.46), Toni Joan por Joan A Lopez (min.64), Carles Carrascosa por Raul Rodriguez (min.72) y Baltasar J Rigo por Hamza Bousbaa (min.72)

Goles: 1-0 Ivan L Llado (min 21), 2-0 Josep M Bonnin (min 23), 3-0 Josep M Bonnin (min 68) y 3-1 Sebastia Monserrat (min 90)

Árbitro: Yago Corbelle Huelin. asistido por Adrian Corbelle Huelin y Pep Toni Gari Coll.

Tarjetas: Ivan L Llado (amarilla, min 19), Jordi Alfonso (amarilla, min 50) y Antonio Martorell (amarilla, min 76) para el Sineu. Hamza Bousbaa (amarilla, min 37), Joan A Lopez (amarilla, min 58) y Sebastia Monserrat (amarilla, min 83) para el Alqueria.

Comentario:

El Sineu aconseguí la segona victòria consecutiva a casa, derrotant al líder Alqueria i demostrant gran resolució davant porta, quan ha aconseguit set gols en dos partits a camp propi. Els primers minuts es jugaren més dins camp local, amb un Alqueria que cercava amb insistència la porteria de Ramon, però que només creà perill amb una rematada alta de cap. Dos minuts fatídics pels visitants permeteren que el Sineu en el minut 23 ja guanyàs 2-0, primer aprofitant una falta treta hàbilment mentre l’Alqueria col·locava la barrera que acabava en gol a la jugada posterior, i després amb una altra indecisió defensiva dels visitants ben resolta per Josep Bonnín amb un xut vora el pal. La resta d’ocasions clares foren locals a la primera part.

A la represa, el tècnic verd-i-blanc va moure la banqueta i s’aconseguí més domini territorial sense efectivitat davant porta. Un altre gol de Josep Bonnín de tir creuat sentenciava l’encontre, mentre que Monserrat de cap i rematant un còrner anotava el 3-1 definitiu.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es