Raúl Bernabeu, nou reforç per a la portería de la SD Formentera 2020/21

.

La SD Formentera fa oficial el 14è fitxatge per a la temporada 2020/21. Es tracta del porter de 26 anys, Raúl Bernabeu Gambín (Oriola (Alacant) 12/03/1994), que la temporada anterior va jugar a les files del Club Atlético Pulpileño, que competeix al grup 13 de Tercera Divisió.

Es defineix com un porter valent, amb bon joc aeri i bon joc amb els peus, ràpid sota els pals i segur en l’1 contra 1. És un jugador comunicatiu amb la defensa i molt regular al llarg del campionat.

La seva formació es va desenvolupar a la pedrera del Villarreal CF on va ingressar en edat infantil i va jugar a totes les categories del club fins a arribar a entrar en dinàmica del primer equip.

De fet, va arribar entrar en dues ocasions a les convocatòries en partits UEFA del primer equip, però sense arribar a disputar minuts.

Durant els vuit anys que va ser jugador del Villarreal CF, Raúl Bernabeu, va ser convocat en 4 ocasions per la Selecció nacional sub-16 i sub-17, i en diverses ocasions per la Selecció autonòmica de la Comunitat Valenciana amb qui va guanyar el Campionat d’Espanya en categoria sub-18.

En la temporada 2015/16, va començar una nova etapa a Catalunya amb el Reus CF, a Segona B, amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona Divisió. Al llarg d’aquella temporada, Raúl Bernabeu, va ser suplent al primer equip, i va jugar alguns partits amb l’equip filial, CF Morell, de Tercera Divisió.

Les següents temporades, Raúl, va jugar a Segona B amb el Mérida AD (2016/17) i a Tercera Divisió amb l’Orihuela CF (2017/18 – 2018/19), amb qui va disputar els playoffs d’ascens els dos anys seguits.

L’última temporada, 2019/20, Raúl Bernabeu va ser el porter titular del Club Atlético Pulpileño, on va deixar una gran impremta. A l’equip de Pulpí, hi va disputar gairebé la totalitat dels partits de la temporada i va tocar amb els dits l’ascens a Segona B, després de perdre en la final del playoff davant el Lorca Deportiva. El seu equip va finalitzar el campionat en segona posició i, Raúl, va ser el porter menys golejat de la lliga.

Ara, arrenca una nova etapa lluny de la seva terra on arriba amb molt bona expectativa: “Sóc un porter molt exigent i m’agraden els nous reptes. M’han parlat molt bé del projecte del Formentera, i de l’illa en general. Vinc amb moltes ganes de fer una gran temporada i d’aconseguir l’ascens a Segona B, que és el que el club proposa”, ha declarat Raúl Bernabeu, nou jugador roig i negre.

Benvingut a Formentera i molta sort, Raúl!

Que això no s’aturi.

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es