El Futbol Balear S’uneix per la Igualtat

El futbol femení balear unit

.

El futbol femení s’uneix per reivindicar la igualtat en la nostra societat, no només en l’esport sinó també en tots els àmbits de la vida: laboral, social, econòmic…

Per aquest motiu, avui vespre, convocades per la responsables de la Comissió de Futbol Femení de la FFIB, María Jesús Tamurejo, futbolistes del Collerense, Atlètic Balears i Son Sardina, tres dels representans illencs que disputen superior categoria, han participat a un acte conjunt a Son Malferti. S’han sumat a una fotografia amb el lema unides per la igualtat.

Jugadores referents en la història del futbol femení com Pili Espadas, la presidenta del Son Sardina, Mari Paz Cerdà o la coordinador de la secció femenina de l’Atlètic Balears, Marina Tugores, també s’hi han sumat. Avui totes juntes, han defensat els mateixos colors i lluitat en aquest “particular partit”.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es