Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 CE Mercadal

Jornada 8, Sábado 26/10/2019 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
0 2
CE Mercadal

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Carlos Stainer, Ivan Pons, Juan Sola, Ronismar AnunciaÇao Da, Antoni Vinent, Alejandro Fernandez, Victor Mamajon, Alex Jaume Pons y Alejandro Bolopo.

Sustituciones: Basilio Enrich por Alejandro Fernandez (min.54), Javier Zurbano por (min.55) y Angel MuÑoz por Carlos Stainer (min.66)

CE Mercadal: Alejandro Pozo, Eric Barber, Jose Miguel, Raul Marques, Guillem Marti, Ruben Carreras, Elliot Galan, Lluis Vicent, Miguel Enrich, Samuel Bedoya y Francesc Bernat.

Sustituciones: Jose Luis por Samuel Bedoya (min.61), Roberto Pulido por Raul Marques (min.71) y Cristian Pico por Elliot Galan (min.75)

Goles: 0-1 Elliot Galan (min 10) y 0-2 Jose Luis (min 78)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Juan Gonzalez Segura y Oscar Alfredo Benejam Suarez.

Tarjetas: Alejandro Fernandez (amarilla, min 31), Victor Mamajon (amarilla, min 34), Alejandro Bolopo (amarilla, min 69) y Ivan Pons (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Samuel Bedoya (amarilla, min 57) y Jose Miguel (amarilla, min 79) para el CE Mercadal.

Comentario:

No era un partit gens fàcil, sobretot per l’entitat del seu oponent, i el que es jugaven els de Pere Vadell, que ja sap que lluitarà per una de les places de semifinals fins a l’últim moment. Pesi al resultat final (0-2), els de Víctor Pérez van jugar de tu a tu, sense cap complex, davant un líder que va portar el duel del seu costat a Ses Canaletes gràcies a un gol d’Elliot als 17 minuts i posteriorment amb un altre de Llonga després de recollir un rebutg del travesser a tret de Frank. Els blaus, que van caure derrotats amb les botes posades, encadenen una altra jornada sense conèixer la victòria en el considerat «grup de la mort» de la Copa.

Els lluissers van estar ben plantats sobre el terreny de joc des de l’inici, però van ser els visitants els que van tenir el domini del partit. Així, el quadre de Sant Martí va tenir la seva primera arribada clara als 10’, que no van desaprofitar per mediació d’Elliot que superava al porter Oscar (0-1)

El líder de grup estrenyia amb el pas dels minuts i va estar prop de fer el 0-2 amb un tret que va marxar per molt poc. També va poder fer-ho tres minuts més tard, el quadre de Ses Canaletes en una de les poques aproximacions amb perill del primer temps.

Després de la represa els de Víctor Pérez van saltar a la gespa amb la mateixa actitud, encara que l’encontre se’ls posaria més costa amunt en el tram final. Tocava remuntada d’un quadre local que va buscar la igualada en la mesura que va poder, sent els contraatacs la seva millor arma, encara que sense encert. No obstant això, l’equip que va tenir l’efectivitat va ser el líder, que en el 78’ va fer el 0-2 per mediació de Llonga que va recollir el rebutg del travesser després d’un tret de Frank que va repel·lir la «fusta».

Malgrat sofrir un altre dur cop, els blaus no van llançar la tovallola i van continuar intentant-lo fins al final, el sabor de la victòria aquesta temporada de moment no arriba. Finalment els tres punts van marxar de Ses Canaletes, no obstant això toca tornar a intentar-ho de nou en un altre duel davant un rival que li ho juga tot, aquest pròxim dissabte a les 16.30 hores toca visitar San Carlos, nova oportunitat d’aconseguir el que tant es necessita, la victòria.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es