Previa Preferente: CCE Sant Lluis – CE Mercadal

.

El primer equip té per davant unes últimes tres jornades de copa on, encara que les seves possibilitats de classificació es van esfumar fa poques datas, han de demostrar que l’equip continua creixent amb el pas dels dies. La dura derrota del passat dissabte (2-3) davant el CD Migjorn a Sant Lluís, no ha estat només això, va ser una demostració que aquest grup pot plantar cara a qui sigui si està connectat, encertat i minimitza els seus errors, competint sense problemes contra qualsevol. Aquest «qualsevol» pròxim, serà el CE Mercadal, un rival al qual ja es van enfrontar en la primera volta a Sant Martí i amb el qual van caure derrotats els de Pérez per (3-1). En la trobada d’anada es va veure, sinó al millor Sant Lluís del curs, a un dels millors. No obstant això, la qualitat individual en moments determinats dels de Pere Vadell els va permetre deixar els tres punts en el seu caseller.

L’equip blau concentrarà tot el seu esforç a treure una victòria balsàmica que reconforti el treball que es realitza fins avui, a un equip que mai va perdre la cara als seus partits, menys encara, en les últimes dates.

En els tres partits que queden per disputar-se, dos a Ses Canaletes i un com a visitant, el primer equip s’enfrontarà a CE Mercadal i CE Ferreries, actualment primer i quart classificat com a local, i es medirà a la UD Mahón que persegueix la segona posició com a mínim i si pot la primera, al camp de San Carlos. Els de Víctor Pérez seran, molt al seu pesar, els jutges de la Copa.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.