Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 3 CD Migjorn

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Ivan Pons, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Alejandro Fernandez, Victor Mamajon, Pablo Aguado, Alex Jaume Pons, Jordi EnseÑat y Alejandro Bolopo.

Sustituciones: Ronismar AnunciaÇao por Victor Mamajon (min.76), Carlos Stainer por Alejandro Fernandez (min.82), Juan Pons por Angel MuÑoz (min.82), Carlos Segui por Pablo Aguado (min.86) y Alejandro (38′) por (min.)

CD Migjorn: Noel Segui, Angel Pulido, Adan Febrer, Ruben Febrer, Jorge PeÑa, Adrian Albert, Kevin David, Jonatan Segui, Alvaro Talavera, Martin Pasantes y Pedro Jorge.

Sustituciones: Ivan Duran por Jonatan Segui (min.46), Nicolau David por Adrian Albert (min.68) y Manuel Jesus por Martin Pasantes (min.79)

Goles: 1-0 Alejandro Fernandez (min 10), 2-0 Antoni Vinent (min 27), 2-1 Martin Pasantes (min 53), 2-2 Ivan Duran (min 57) y 2-3 Nicolau David (min 80)

Árbitro: Xavi Cubas Torras. asistido por Jonathan Hernandez Cerda y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Alejandro Fernandez (amarilla, min 38), Alejandro Bolopo (amarilla, min 65) y Javier Zurbano (amarilla, min 65) para el CCE Sant Lluis. Ivan Duran (amarilla, min 89) para el CD Migjorn.

Comentario:

Rebia l’equip de Víctor Pérez al CD Migjorn, un dels equips del grup que manté les seves opcions de ficar-se en semifinals de Copa. Conscient que no seria partit fàcil la visita de l’equip verd-i-blanc era una nova prova de foc per als locals, que van donar un nivell alt en el primer temps però que va veure com els de Joan Barber donaven la volta al marcador en el segon temps aconseguint els tres punts. Va voler deixar el seu segell l’equip local de que no serà un equip comparsa en el que queda de competició de Copa, i al final, es va produir en partit amb un temps per a cada equip, però en el qual els de Ses Canaletes, no van poder vèncer quan ho tenien tot de cara.

És evident que contra equips d’aquest nivell els errors es paguen i si perdones et penalitzen i això li ha ocorregut als blaus, que va veure com els de Barber van fer un pas al davant després del pas per vestuaris i va definir en la segona, sobretot amb l’entrada d’Iván Durán que va donar un punt més als visitants.

En el minut 10, es va avançar el CCE per mediació d’Alejandro després de la sortida d’un servei de cantonada botat per Toni Vinent (1-0). El partit fins a aquest moment, era d’acoblament, però al CD Migjorn li estava costant molt adaptar-se al tipus de partit que van plantejar els locals. Bé és cert que els dos equips, havien arribat a l’àrea rival, sense excessiu perill, en algunes ocasions. El gol, en principi semblava que havia relaxat el ritme del partit, però un pena màxima dubtosa, a favor dels de Barber li donava l’oportunitat de posar les taules. El meta Oscar va endevinar la intenció del llançador i va deixar el marcador tal com estava als 22 minuts. En la següent acció, va estar prop de marcar l’equip de Ses *Canaletes, mitjançant un tir de Peñato que va treure Noel. Poc després, va esser Toni Vinent que després d’assistència de Zurbano va aconseguir posar el segon tant en el comptador lluisser després de batre al meta local (2-0).

Després del descans, Barber, va canviar de tàctica, va fer un canvi que fet i fet li donar els seus fruits, posant en escena a Iván Durán per a llevar a Jona Seguí, migcampista ofensiu per central, clara intenció dels migjorners d’anar pel partit. Una pressió més alta, un major protagonisme i verticalitat amb la pilota en el seu poder i un resultat immediat que li va servir per  igualar el partit en tot just deu minuts. Primer va ser Martín Pasantes que en jugada personal posava el 2-1 (53′) i després Iván Durán des dels onze metres posava la igualada (57′).

Les vibracions ja no era tan positives, el CCE continuava donant bona imatge i va competir de tu a tu davant un dels equips cridat a estar en la part alta de la taula. Amb el partit totalment obert va arribar l’acció clau del partit, un mà a mà amb tot a favor de Toni Vinent va acabar treta per Noel, en l’acció pràcticament posterior, jugada individual de Durán per banda esquerra i el seu centre ras va ser aprofitat en el segon pal per Serra per a posar el 2-3 (80′). Encara així, va tenir l’empat en les seves botes Iván Pons per als locals, després de la sortida d’un córner, el seu xut sense porter, que en una mala sortida per alt va quedar fora de l’arc, es va anar a dalt després del dispar del defensa lluisser.

El final del partit va deixar els tres punts de camí a És Migjorn i amb la sensació que els lluissers veuen pagats els seus errors amb grans càstigs. Dissabte que ve (18.00 h. Ses Canaletes) un nou partit de nivell, el CE Mercadal visitarà el feu lluisser per a enfrontar-se als nostres.

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.