Campus Estiu UEF Santa Maria

.

Per quart any consecutiu s’organitza el Campus d’Estiu UEF Santa Maria, que durarà de dia 24 de juny fins dia 2 d’agost (es podrà ampliar segons la demanda). Poden participar des de nins d’Escoleta (nascuts a l’any 2014) fins a Juvenils. L’horari del Campus serà de 9 a 14. Alguns dels serveis que s’ofereixen són: Tecnificació i Conceptes, Tècnico-Tàctics (fins infantil), Preparació Física (Cadets i Juvenils), Piscina, Matinet, Berenar… Per a més informació podeu contactar via WhatsApp al 610 729 827. Les inscripcions es faran a l’oficina de l’UEF Santa Maria.

 

 

 

 

 

UEF Santa Maria

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es