Previa Copa Regional Preferente Menorca (Copa Regional Preferente Menorca), jornada 4

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
8ª posición, 1 puntos
3 - 4
CD Migjorn CD Migjorn
9ª posición, 1 puntos

Sábado 06/10/2018 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

Moment d’enganxar-se

.

L’equip de Pere Vadell rep (Ses Canaletes, dissabte, 18:00 hores) al CD Migjorn amb l’objectiu de competir i amb l’obligació de sumar els tres punts que li permetin seguir viu en aquest fase regular de copa regional.

És el dia on els blues poden enganxar-se de ple en la lluita per ficar-se en semifinals però ho fan arribant al límit, i d’això són conscients jugadors i cos tècnic que porten tota la setmana treballant amb aquesta pressió que li posa la competició en la quarta jornada.

Es presenta una trobada totalment equilibrada per l’estat de forma al que arriben els dos conjunts i per la necessitat de victòria també amb la qual arriba l’equip de Santi Orasio. El tècnic ciutadellenc, que va arribar a la banqueta migjornera fa dues setmanes, per la dimissió per temes personals de Damia Sintes, vol posar el seu segell d’identitat a un equip que ha de lluitar per tot, donada les altes de qualitat en plantilla que a aconseguit reunir aquest estiu. No obstant això, una dura derrota en la seva estrena en la competició davant la UE Sami (6-0), més una jornada de descans i l’empat davant la UD Maó de la passada jornada (1-1), donen al partit una tensió per a tots dos inusual a n’aquestes alçades de la temporada.

Els de Vadell per la seva banda compten amb bones notícies en forma de jugadors disponibles, Joan Orfila, que ja va debutar davant la UE Sami (0-0), Joan Sola i Oscar Moreno, podran estar a la disposició del tècnic des Mercadal, per primera vegada aquesta temporada. Tres jugadors que canvien totalment la cara a l’equip i que aportan aquest plus d’intensitat necessari en aquesta situació límit a la qual arriben els nostres al partit.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es