Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 4 CF Sporting de Mahon

Derrota incontestable

Jornada 2, Sábado 22/09/2018 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
0 4
CF Sporting de Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Ivan Pons, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Francisco Vico, Angel MuÑoz, Jose Angel Moyano y David Morente.

Sustituciones: Jefferson Echeverri por Antoni Vinent (min.45), Cristofol Marti por David Morente (min.45), Carlos Segui por Basilio Enrich (min.68) y Raul Previ por Carlos Stainer (min.81)

CF Sporting de Mahon: Joan Pons, Fabricio Ricardo, Ivan Guzman, Miguel Angel, Miguel Capo, Ivan Duran, Tiago De Oliveira, Juan Carlos, Sergi Mercadal, Helenio Olives y Yago Gabriel Pedroza De Carvalho.

Sustituciones: Nil Garcia por Tiago De Oliveira (min.57), Francisco Javier por Ivan Guzman (min.69) y Sergi Sanchez por Helenio Olives (min.79)

Goles: 0-1 Helenio Olives (min 11), 0-2 Ivan Duran (min 22), 0-3 Tiago De Oliveira (min 36) y 0-4 Ivan Duran (min 38)

Árbitro: Victor Moll Moll. asistido por Cristobal David Pons Sintes y Pascual Vidal Coll.

Tarjetas: Alvaro Rotger (amarilla, min 21) y Javier Zurbano (amarilla, min 67) para el CCE Sant Lluis. Nil ( Garcia (amarilla, min 75) para el CF Sporting de Mahon.

Comentario:

13 de novembre de 2016. Fins a aquesta data cal retrocedir per veure perdre al primer equip per tanta diferència. Va succeir en el Estadi Mahonés davant el CD Menorca en l’última jornada de copa de la temporada 16/17. Aquesta vegada ha estat davant el CF Sporting de Maó (0-4) en una primera part per oblidar dels nostres i on l’enorme encert de cara a porta dels sportinguistas va deixar el partit sentenciat abans d’arribar a l’intermedi. Les sensacions exhibides davant l’el quadre de Juanan Gomez no van ser bones en el primer temps, no obstant això, la reacció de l’equip en el segon temps amb el marcador tan en contra van ser bones quant a actitud.

En la primera part els de Pere Vadell van estar a la mercè del contrari, que donava el primer avís als cinc minuts amb un tret des de la frontal de l’àrea d’Ivan Duran que es va marxar fora per poc. El tant de Helenio (0-1, 11′) després de recollir un rebutg en la frontal de l’àrea va ser la primera estocada als nostres. Els locals van voler reposar-se, no obstant això, no van poder. Falta en la frontal de l’àrea executada perfectament per Ivan Durán va acabar per posar el 0-2, amb el rellotge marcant el minut 22.

No va estar còmode l’equip de Vadell. Va haver-hi fases en les quals semblava que sí, però va ser més una esperança que una realitat. El bloc sportinguista portava la batuta i les accions individuals marcaven la diferència, jugada individual de Tiago pel costat dret amb xut final magistral que es colava de nou en la porteria d’Oscar Pons (0-3, 32′). Els visitants estaven amb una xipsa més, s’anticipaven, es buscaven, es trobaven i un nou cop arribava, (0-4. 38′, Ivan Durán). Descans i partit vist per a sentència.

El segon temps va ser llarg, molt llarg, no obstant això, l’actitud dels locals durant tot el segon temps és de bé valorar, no és fàcil sortir a jugar amb un marcador tan en contra i davant un rival que esta sent millor i més encertat que tu. El tècnic des Mercadal va introduir dos canvis en l’intermedi per donar un altre aire a l’equip, Tofol i Jeferson van entrar per Morente i Toni Vinent, per buscar més força en l’equip de cara a un segon temps que començava amb un millor Sant Lluís.

Merca va tenir el cinquè en una jugada on els locals van reclamar fora de joc del davanter visitant. A partir del minut 60, una arribada de Jeferson que no va aconseguir enganxar l’esfèric per poc va ser una de les oportunitats de retallar distàncies que van tenir els locals. Una falta botada per Zurbano on l’esfèric acaba en el travesser va ser la segona, i un tret de Peñato creuat la tercera, però no era el dia dels locals.

La resta de segona part, llarg, amb un CCE voluntariós però tocat pel primer temps, toca fer creu i ratlla.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es