Previa Preferente Juvenil Menorca, jornada 20

CE Mercadal CE Mercadal
11ª posición, 4 puntos
2 - 3
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
2ª posición, 38 puntos

Sábado 28/04/2018 - 17:00 h Campo: Sant Martí - Es Mercadal

.

Perllongar les bones sensacions dels últims partits, aquest és l’objectiu de l’equip juvenil després de les victòries davant Rtvo. Boscos, CE Alaior i At. Villacarlos B. Els blaus visiten al CE Mercadal en la trobada de la jornada 20, que es disputarà el dissabte a les 17:00 hores en el Municipal de Sant Martí. El conjunt de Moyano busca el quart triomf consecutiu enfront d’un dels equips de la Lliga que més gols rep i ocupa l’última posició. Els nostres promedian 3,11 gols en el que portem de lliga, un espectacular registre.

El conjunt dirigit per Joan Devesa buscarà retrobar-se amb la victòria després de cinc derrotes consecutives i de sumar un sol triomf en el que portem de competició. No obstant això, el respecte per un rival del que un no es pot fiar ha de ser el primer que han de ficar-se en el cap els nostres, qualsevol equip pot vèncer-te si no ho demostres sobre la gespa.

 

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es