El CD S’Horta presenta sus plantillas

Foto de familia del S’Horta

Un any més , el ClUB ESPORTIU S´Horta presentà el seus equips davant la seva estimada i nodrida afició . Des del club esperam poder gaudir d’un joc que ens reporti alegries i satisfacions i donar el suport necessari a tos els notres equips perquè puguin amb el seu esforç anar cap envant i poder arribar a bones classificacions .

Volem fer una menció especial al magnific traball que fan els entrenadors-delegats formant i educant als jugadors en uns valors de compromis cap al próxim sota la supervisió del nostre coordinador Valentin Diaz.

Tota la Junta Directiva juntament amb el nostre President volem donar les gracies a totes aquelles persones i empresas que desiterassadament col·laboren amb el nostre Club , gracies a les seves apotacions podeu gaudir d’un millor funcionament .

Finalment , agraiïr el recolçament que des de l’ AJUNTAMENT DE FELANITX en dóna any rera any al nostre CLUB .

Mateo Crespo para Fútbol Balear.
Fotos de Mateo Crespo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es