Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 1 – 1 AtlÈtic Son Ximelis; El Bunyola campeón de liga

El Bunyola nuevo campeón de liga

Campeonas de liga

Alineaciones:

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia Puertas, Magdalena Mateu, Cristina Rios, Desiree Ribela, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Maria Serrano, Esperanza Cañellas, Marta Mascaro, Paula Bosch y Catalina M Martorell.

Sustituciones: Laura Oliver por Stina Ulrika (min.19), Maria Del R Catalan Gemar por Magdalena Mateu (min.68), Agueda Catalina por Sonia Baidez (min.80) y Rosa Magdalena por Laura Oliver (min.85)

AtlÈtic Son Ximelis: Angeles Perez, Nuria Navarro, Marta Gabella, Ainhoa Serrano, Maria A Comtre, Maria Calafell, Laura Magaña, Jessica Jaen, Delia Roldan, Beatriz De Andrade y Yolanda Cabrera.

Sustituciones: Cristina Bernal por Beatriz De Andrade (min.50) y Zaira Collado por Jessica Jaen (min.65)

Goles: 1-0 Paula Bosch (min 24) y 1-1 Nuria Navarro (min 35)

Árbitro: Marcos Garcia Del Sol.

Incidencies: abans de l inici del partit es va guardar un minut de silenci i les jugadores del Bunyola dugueren braçalets negres en memòria de Martina Perelló, mare de l ex àrbitre Juanjo Ferrer i sogre de la jugadora local Laura Oliver.

Comentario:

Ambient de festa a Bunyola per presenciar el partit que podia donar el títol de campiones de lliga a les locals.
Molts espectadors, familiars de les jugadores, gent del poble, nins del futbol base, jugadores d altres equips femenins i el color vermell present a tots els racons.
L ambient festiu i la pressió del que es jugava han fet que les jugadores del Bunyola per moments juguessin massa nervioses i no els sortís el bon joc que fan habitualment.
Així i tot han lluitat i han corregut com mai per aconseguir el punt que les hi faltava per fer campiones. I poder ho fer devant la seva afició, sense haver de esperar a la darrera jornada.
El Son Ximelis l ha possa’t molt difícil i ha fet un molt bon partit. No han vengut de festa ni molt manco. Aquest fet dona més valor al punt aconseguit i dóna el rigor i la serietat que pertoca a aquesta competició.
Amb el xiulet final ha esclatat sa festa enmig del terreny de joc  i a la graderia. Tot han estat corregudes i abraçades per celebrar una lliga que ha costat molt aconseguir. Al darrera hi ha molts d anys de feina.
Enhorabona a les jugadores, cos tècnic i directiva del Bunyola. Enhorabona campiones.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.