Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 3 – 0 Llosetense

El Bunyola sigue invicto

Alineaciones:

Bunyola Club de Futbol: Maria Almudena Barbosa, Aina Cassanyes, Laura Oliver, Andrea Moragues, Magdalena Mateu, Stina Ulrika, Maria Del R Catalan Gemar, Sonia Baidez, Maria Serrano, Marta Mascaro y Salome S H Tai Tung.

Sustituciones: Cristina Rios por Maria Del R Catalan Gemar (min.46), Desiree Ribela por Stina Ulrika (min.50), Catalina M Martorell por Salome S H Tai Tung (min.58) y Maria Antonia por Andrea Moragues (min.65)

Llosetense: Antonia Maria, Marta Cuenca, Judith Fuster, Maria M Crespi, Cristina Perez, Caterina V Ferrer, Melanie Salom, Lucia Jimenez, Ana M Frau, Catalina Morro y Mari C Tribaldo.

Sustituciones: Maria Magdalena por Mari C Tribaldo (min.46) y Antonia Pons por Ana M Frau (min.62)

Goles: 1-0 Sonia Baidez (min 9), 2-0 Maria Serrano (min 18) y 3-0 Marta Mascaro (min 88)

Árbitro: Jorge Romera Oliver.

Tarjetas: Esperanza Cañellas (amarilla, min 89) para el Bunyola Club de Futbol. Antonia Pons (amarilla, min 89) para el Llosetense.

Comentario:

Nova victòria de les bunyolines que segueixen primeres a la taula classificatòria amb cinc victòries de cinc partits.

El partit, igual que ha passar a Vilafranca va ser més disputat de l esperat davant un Llosetense molt millorat respecte a la temporada passada i amb un Bunyola que al igual que va passar a Vilafranca nota molt les baixes que té, ja que la majoria són de jugadores de creació al mig del camp.

Així i tot l equip de Bunyola va desplegar un bon joc i va merèixer un resultat més ampli. Però als metres finals falta efectivitat.

Bon partit D Almu a la porteria que va resoldre molt bé la feina que va tenir, ja que el Llosetense tampoc va fer un mal partit i hagués pogut fer qualque gol que poses amb problemes a les locals.

 

 

JFP para Fútbol Balear.
Fotos de Pili Molina.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.