Amistoso Preferente: CD Migjorn 2-0 CCE Sant Lluís

Derrota del CCE Sant Lluís
Tercer partit de pretemporada, segon lluny de Ses Canaletes, i segona derrota com a visitant del CCE.

Tots dos equips van arribar a la trobada amb infinitat de baixes a les seves files per motius laborals tot i que el cartell d’amistós no va desmerèixer la lluita i treball de tots dos equips durant els 90 minuts. Tots dos tècnics van treure un onze condicionat per les baixes encara que amb la clara missió que els seus pupils acumulessin minuts a les cames en aquesta recta final de la posta a punt de tots dos conjunts.

La trobada va evidenciar des de l’inici el paper escollit per ambdues esquadres per aquesta encontre, els locals, en una fase més endarrerida de preparació, van adoptar un paper més conservador i reservat que els lluissers, que van prendre la maneta del partit des del xiulet inicial, amb la dupla, Migue Coll, Moyano a la sala de màquines.

Amb les baixes en zona de finalització de Zurbano, Zou, Ricky i Santi Romero, el tècnic lluisser va donar el paper de referència en atac a Manu i Toni Vinent que van suplir amb nota les baixes dels seus companys.

Amb el control de l’esfèric per part visitant, els minuts anaven passant amb un CCE que anava trepitjant camp contrari a la recerca del primer gol que donés més força i convicció al treball realitzat en els primers minuts. Als 9 minuts, Toni Vinent de fort xut des de la frontal va poder adelantar els nostres, pero Rai va desviar la pilota quan es dirigia al fons de la seva porteria. Aprop de la mitja hora de nou Toni Vinent desaprofitar una passada de Manu a l’esquena dels centrals on el jove davanter lluisser va creua massa.

Curiosament, a l’unica accio d’ataca dels de Victor Perez arribar el primer gol del partit, minut 44 pasada a l’espai per l’arriba d’en Marc que de fort xut allunya la pilota de l’estirada de Javi, massa castig per els de Miki Gomila.

Aquest gol, en lloc de reblanir als blaus, els va donar mes força per seguir creient en el treball que estaven realitzant i que porten treballant des de l’inici de la pretemporada. Per la seva banda, el quadre de Victor Perez seguia a la seva, ordre, disciplina i sortides a la contra per sorprendre els de Micki Gomila en qualsevol badada defensiva o a pilota aturada.

Després del descans, els homes de Micki Gomila van sortir a la recerca d’igualar el marcador, però Álvaro en el minut 46 enviava de cap la pilota per l’aturada del porter local. Del minut 73 al 80 els lluissers van tenir fins a quatre ocasions clarisimes per empatar. Primer va esser Manu que de cap va fer intervenir a Jose Pedro, de nou al 74 Alejandro primer i Manu despres van fer treballar al meta migjorner amb dues rematades en boca de gol i al 80 de nou Manu rematava de cap pero de nou Jose Pedro salvava els seus.

En el tram final, el CCE, tot i moure amb personalitat la pilota que estava en el seu poder, els de Gomila no van poder empatar i el seu rival al 90 posava de nou un gol al seu caseller, era el 2-0 definitiu.

Amb el xiulet final, Les Nogales va acomiadar a CD Migjorn i CCE Sant Lluís, que tornarà a veure a tots dos equips en el mateix feu el 28 de Gener de 2017, en la que serà la 6ª jornada de Lliga. Abans però, tots dos equips seguiran treballant per créixer com a grup, fins a aquesta data pot passar de tot.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es