L’Ajuntament d’Alcúdia realitzarà el canvi de gespa artificial per gespa artificial de darrera generació al camp municipal de futbol d’Alcúdia.

El presidente del Alcudia Toni Ruz con los representantes del Ayuntamiento

Ahir dilluns representants de l’ajuntament d’Alcúdia, el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra i el regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori mantingueren una reunió amb el president de l’U.E. Alcúdia Antoni Ruz i Bernat Cifre membre de la Junta directiva.

A la reunió, els representants de l’Ajuntament informaren i mostraren el projecte de “Substitució i millora del camp de gespa del camp municipal de futbol d’Alcúdia”, que consisteix en el canvi de gespa del camp de futbol així com el sistema de reutilització de la gespa que existeix actualment.

També informaren de la creació d’una nova àrea d’escalfament pels nous equips entrants, la qual estarà provista de la gesta artificial que serà retirada del camp de futbol.

Amb el canvi de gespa es duran a terme diferents millores com és la del canvi d’aspersors .

Totes les millores que es duran a terme tenen un pressupost total de casi 300.000€ i està previst que aquestes millores estiguin realitzades abans de final d’any.

Ajuntament d’Alcúdia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es