Crónica Preferente: Port de Soller 1 – 0 Santa Catalina Atº

Port de Soller: Pascual Garrido, Pedro Cuart, Edinson Norbey Valencia, Jaume Quiros, Pere Bover, Esteban Romero, Jorge A Viso, Washigton E Mosquera, Juan Cabot, Vicens Bover y Francisco X Llado.

Sustituciones: Ruben Martinez por Jorge A Viso (min.54), Sebastian Carbonell por Francisco X Llado (min.58), Juan Bestard por Jaume Quiros (min.67) y Lluis Bernat por Vicens Bover (min.80)

Santa Catalina Atº: Adrian Vich, Jose M Ramis, Antoni Socias, Juan Martin, Sergio Herreros, Antonio J Huertas, Roberto Navarro, Simon Noves, Julia Ortega, Alejandro Alvarez y Matias M Aguirre.

Sustituciones: Jose L Blazquez por Roberto Navarro (min.55), Roberto Mateo por Alejandro Alvarez (min.66) y Antoni Carrio por Antonio J Huertas (min.74)

Goles: 1-0 Pere Bover (min 82)

Árbitro: Julian Victor Lopez Coll. asistido por Jesus Alfonso Bessini y Joan Martorell Llabres.

Tarjetas: Edinson Norbey (amarilla, min 4), Vicens Bover (amarilla, min 7), Washigton E Mosquera (amarilla, min 9), Juan Cabot (amarilla, min 29), Pere Bover (amarilla, min 49) y Pedro Cuart (amarilla, min 89) para el Port de Soller. Julia Ortega (amarilla, min 18), Juan Martin (amarilla, min 30) y Julia Ortega (amarilla, min 43) para el Santa Catalina Atº.

Emocionant i vibrant partit el que han jugat els 2 equips avui capvespre al Camp d’en Maiol. Un partit que en tot moment ha tengut un ritme de joc molt alt i que ha fet gaudir als espectadors que avui s’han donat cita al camp.
Al Port ha debutat el nou fixatge Esteban Romero fent un bon partit i donant mostres de la seva calitat. El partit ha començat amb intensitat i al igual que a un combat de boxeo les ocasions d’uns eren respostes inmediatament per l’altre amb un altre ocasió. La primer aocasió clara seria per el Port, una falta a la frontal llançada per en Wash era desviada per el porter Adrian a la fusta, el rebuig es recollit per en Viso pero el seu tir es rebutjat per la defensa, 1 minut més tard era en Rubio el que llançava la pilota al travesser, pocs minuts després en Rubio, de nou, agafava les esquenes però el porter del Port Pascual desviava perfectament el 1×1. Al minut 32 de nou falta a la frontal a favor del Port i a n’aquesta ocasió era n’Edi que estavellava la pilota al pal, al minut 37 era en Rubio el que responia, però el seu tir era aturat per en Pascual. Ja a les acaballes de la primera part , minut 43, en Julià Ortega feia falta damunt en Cabot i l’àrbitre li assenyalava la segona tarjeta groga, el Santa Catalina es quedava en 10 jugadors i tota la segona part per davant.
A la segona part el partit era força equilibrat i amb arribades per els dos conjunts però sense definició ja que les defenses dels dos equips han estat molt segurs, a la defensa Portuaria destacar a n’en Pere Cuart que ha fet una feina increible
AL minut 37 en Pere Bover engaltava un fort tir desde 30 mts, fent la pilota una parabola que ha resultat imposible aturar al porter Adrian, esclat d’alegria per l’afició local que veia que el final del partit s’allargava i que el Sta.Catalina ho intentava de totes les maneres. Amb aquest resultat s’arribaria al final del partit, donant 3 punts al Port de Sóller molt importants per sortir de la zona baixa de la classificació i que el permeten agafar forçes i confiança per anar escalar posicions.
EL Sta.Catalina ha deixat una gran imatge d’equip i la llastima ha estat no poder voure una segona part igualada en nombre d’efectius i poder sabre que hagués passat.
Per la propera setmana el Port es desplaça al difícil camp del Genova i el Sta.Catalina rebra al S’Horta

No se encontraron virus en este mensaje.