Crónica Preferente: CD Migjorn 1 – 2 CCE Sant Lluis

Jornada 7, Domingo 26/10/2014 - 16:30 h
CD Migjorn
1 2
CCE Sant Lluis

Campo: los Nogales - Es Migjorn
Ver jornada

Imagen del partido

Alineaciones:

CD Migjorn: Felipe Ruan Da Silva Pereira, Rodrigo Miguel, Juan Sales, Joan Benejam, Sergio Salleras, Jaime Pascual, Gillermo Pascual, Borja Martin, Albert Gonzalez, Diego Ariel y Jhon E Reguera.

Sustituciones: Juan Carles por Albert Gonzalez (min.61), Pablo Daniel por Gillermo Pascual (min.67), Eloy Murillo por Rodrigo Miguel (min.72) y Francesc Ortiz por Sergio Salleras (min.79)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Raul Olives, Miguel Roman, Isaias Pons, Miguel Angel, Maykol Giraldez, Zouhir Essounani, Lorenzo Torrus, Isael Andres y Alberto Salvador.

Sustituciones: Jose Luis por Miguel Roman (min.59), Joan Orfila por Zouhir Essounani (min.65), Jose Manuel por Lorenzo Torrus (min.65) y Juan Sola por Alberto Salvador (min.89)

Goles: 1-0 Rodrigo Miguel (min 2), 1-1 Joan Orfila (min 68) y 1-2 Isaias Pons (min 90)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Francisco Pelaez Jimenez y Luis Grande Mercadal.

Tarjetas: Gillermo Pascual (amarilla, min 11), Jhon E Reguera (amarilla, min 36), Jaime Pascual (amarilla, min 56), Joan Benejam (amarilla, min 59), Joan Benejam (amarilla, min 79), David Moreno (amarilla, min 85) y Felipe Ruan Da Silva Pereira (amarilla, min 90) para el CD Migjorn. Miguel Roman (amarilla, min 34), Alvaro Rotger (amarilla, min 36) y Maykol Giraldez (amarilla, min 65) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Hi ha partits en què un equip ha de treure un punt més d’intensitat i ambició per emportar-sel’s i el celebrat aquesta tarda al Municipal de Los Nogales d’Es Migjorn era un d’ells. Camp sempre complicat per a qualsevol equip, rival amb poc a perdre i molt a guanyar, obligació per part del CCE per la seva situació sadisfactoria a la taula classificatòria i si a sobre de tot això et trobes que el teu rival en el minut dos de partit es posa per davant molt més difícil.

Però el CCE ha madurat una mica més amb aquesta victòria. Un triomf que li serveix per conservar la privilegiada segona posició tot i que empatat a punts amb la UE Sami que es troba tercer ia un sol punt del seu proper rival, l’At. Ciutadella que tenia jornada de descans aquest setmana. Per això, la victòria d’això, plena de moral al conjunt de Moyano davant el importantíssim partit del proper dissabte a les 18.00 h. a Ses Canaletes on una victòria pot apropar una mica més als lluisers a les semifinals de Copa per segon any consecutiu.

Però abans d’això té una setmana per millorar els múltiples errors comesos en atac que li han fet patir fins al final. El gol inicial de Milano just iniciar-se el partit a marcat els següents 88 minuts més el descompte que s’han jugat. Mai no és fàcil anar a remolc del marcador i més encara quan t’estàs jugant tant a nivell classificatori. A partir d’aquí el CCE ha estat just vencedor d’una trobada en què podia haver resolt molt abans sinó arriba a desaprofitar la davantera blava tantes ocasions. Córners rematats a boca de canó que marxaven fora, situacions d’avantatge numèrica amb males decisions finals i moltes faltes perilloses que, o no trobaven rematador o que no eren rematades amb encert pels lluisers.

Per tot això, es va arribar al segon temps, amb un quadre de Moyano molt més presionat pel resultat i el temps que anava passant però en aquests moments d’angoixa, el CCE sap desenvolupar-se amb cap fred i punt d’honor. Abans, el porter juvenil Cristian, va haver d’intervenir per treure una bona rematada de Salleras que semblava portar camí de gol, va ser l’últim que van fer els locals en atac en aquest partit. L’última mitja hora va ser d’un continu setge lluiser davant la porteria de. Va poder marcar primer Pepe en un xut que va marxar fora per poc, després el seu company Álvaro en un servei de córner manava fora un remat, però la jugada havia estat invalidada pel linier per posició antireglamentària.

Però després d’un altre córner botat per Isaias, va aparèixer Joan Orfila per rematar sol al fons de la xarxa quan el rellotge marcava el minut 68. Era just premi a tant esforç, però encara no li era suficient al CCE que volia i havia de vèncer per seguir en la part alta de la classificació.

De nou apareixia Orfila per rematar una centrada rasa de Isael que enviava a la base del pal. Una altra ocasió més per als de Moyano que veien que el temps se li acabava. L’expulsió del migjorner Benejam ja en el minut 79 donava un altre avantatge als visitants que veien la recompensa a tant esforç en el minut 91. Penal comès sobre Alberto decretat amb seguretat pel col·legiat que s’encarregava Isaias de transformar i donar els tres punts als seus .

Uns tres punts que deixen als de Moyano amb 11 a la taula classificatòria per 12 del seu proper rival l’At. Ciutadella i 11 de la UE Sami que la propera setmana té jornada de descans. Ses Canaletes ha de viure el proper dissabte una tarda esplèndida de futbol per portar el seu equip cap a unes semifinals que estan una mica més a prop però una mica més lluny depenent de com afrontin els blaus les ultimes jornades.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es