Crónica Preferente: At Ciutadella 1 – 0 CCE Sant Lluis

Liderat compartit

Jornada 3, Sábado 27/09/2014 - 17:00 h
At Ciutadella
1 0
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada

imagen del partido
Alineaciones:

At Ciutadella: Pere Francesc Fullana, Mateo Larrarte, Josep Segui, Josep Maria Escaño, Ivan Garcia, Miguel Amengual, David Sanchez, Yeray Deniz, Oscar Tuduri, Juan Villalonga y Josep Alzina.

Sustituciones: Edgar Llabres por Oscar Tuduri (min.65), Sergi Bosch por Josep Alzina (min.70) y Joan Febrer por David Sanchez (min.89)

CCE Sant Lluis: Alvaro Rotger, Raul Olives, Jose Manuel, Miguel Roman, Isaias Pons, Miguel Angel, Santiago Ramon, Juan Sola, Jesus Llabres, Lorenzo Torrus y Isael Andres.

Sustituciones: Jose Luis por Juan Sola (min.66), Alberto Salvador por Jesus Llabres (min.66), Carlos Segui por Raul Olives (min.86) y Enrique Pacheco por Alvaro Rotger (min.87)

Goles: 1-0 Juan Villalonga (min 38)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Victor Moll Moll y Magi Moll Pascual.

Tarjetas: Sergi Bosch (amarilla, min 76), David Sanchez (amarilla, min 77) y Sergi Bosch (amarilla, min 86) para el At Ciutadella. Santiago Ramon (amarilla, min 21), Miguel Roman (amarilla, min 21), Jose Luis (amarilla, min 75), Raul Olives (amarilla, min 80), Isael Andres (amarilla, min 88) y Jose Luis (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un solitari gol de Villalonga en el tram final del primer temps bast a l’Atlètic Ciutadella per aconseguir la seva segona victòria i frenar en sec al CCE Sant Lluís que arribava al Municipal de Sant Antoni com a flamant líder del grup B, posició que compartirà a partir d’ara amb el seu rival de dissabte però els lluisers amb un partit més disputat.

Els de Moyano, van realitzar una primera part en què el seu rival els va vèncer en gairebé totes les situacions de joc. Els blaus que no es van sentir còmodes en els primers 45 minuts no van rendir al nivell esperat encara que en cap moment van defallir en l’intent de trobar el seu joc. De nou, es va tornar a veure un equip ordenat, treballador i solidari en tasques defensives que fa que qualsevol rival hagi de lligar-se els mascles per arribar fins a la meta de Santi.

Un Santi, que es va convertir en protagonista en el minut 21 de partit, en aturar un penal al local Tudurí en el que podia haver estat el primer avantatge per als de Rafa Torres. L’acció debilità uns minuts els locals encara que al poc temps va tornar a veure l’Atlètic dels primers minuts.

Després de la represa, cosa canvi a les files blaves, la intensitat era màxima, el desvergonyiment anava en augment i el CCE va anar a buscar la victòria des del primer minut del segon acte fins al final.

Els de Torres començaven a patir per conservar la lleugera avantatge, però la falta de punteria dels de Moyano els impedia aconseguir la igualada. A poc a poc el color del partit anava canviant a favor de CCE però el rellotge avançava molt ràpid. Tan ràpid que en un obrir i tancar d’ulls es va assolir el minut 90 on es va produir la jugada polèmica del partit on els de Moyano van reclamar un clar penal sobre Manu ja amb el temps pràcticament complert i que podia haver canviat el signe del matx.

Coses del futbol no va ser entès així pel col · legiat que va decretar el final dels 90 minuts amb l’avantatge final del tant de Villalonga per als locals. 1-0 i jornada de descans per al CCE en la següent setmana, el Del nord CF seu pròxim rival el dissabte, 11 d’octubre.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es