Crónica Preferente: Petra 0 – 0 Cardassar

Empate del Petra en el estreno de categoría ante el Cardassar

Alineaciones:

Petra: Carles Serralta, Joan M Bauza, Jaime Gaya, Carlos Ruiz, Antoni Monroig, Jaume Riutort, Jose M Llull, Miguel A Bonnin, Sebastian Ribot, Jaume Barcelo y Joan C Font.

Sustituciones: Llorens Barcelo por Jaume Riutort (min.65), Miguel Angel por Jaume Barcelo (min.72), Pedro Cifre por Miguel A Bonnin (min.87) y Ismael Cabrera por Carlos Ruiz (min.88)

Cardassar: Joan A Pol, Sergio Gomez, Alberto Perez, Miguel Miquel, Jose L Jaume, Gabriel A Roig, Nicolas Rubio, Jaime Mut, Lluis Diaz, Xavier Idevix y Pablo N Insua.

Sustituciones: Joan S Mas por Sergio Gomez (min.77) y Juan Galmes por Jaime Mut (min.89)

Árbitro: Santiago Verger Verdera. asistido por Francisco Cañadillas Espada y Francisco Alonso Mas Rodriguez.

Tarjetas: Antonio Font (amarilla, min 18), Jaime Gaya (amarilla, min 24), Jaume Barcelo (amarilla, min 42), Jaume Riutort (amarilla, min 52) y Miguel A Bonnin (amarilla, min 75) para el Petra. Pablo N Insua (amarilla, min 16), Alberto Perez (amarilla, min 22), Sergio Gomez (amarilla, min 31), Jose L Jaume (amarilla, min 60), Lluis Diaz (amarilla, min 74) y Lluis Diaz (roja, min 80) para el Cardassar.

Comentario:

El camp de futbol de Petra, Na Capitana, es preparava per el primer partit de categoria preferent que disputava la UE Petra en els darrers 20 anys. Una bona entrada omplia les grades tant de aficionats locals com visitants que després de tot l’estiu esperaven amb ganes l’inici de la temporada. L’equip local es presentava amb cares noves a l’onze inicial però amb la columna vertebral de l’equip que va ascendir intacta, el Cardassar per la seva part després d’haver fet molt de renou durant la pretemporada amb els seus fitxatges de renom encarava el partit amb la intenció de no deixar-se sorprendre per l’equip local. Durant la primera part el domini del joc va ser completament per el Petra, un dels jugadors destacats va ser Joan Carles “Menut” que per la banda dreta encarava i superava una vegada i una altre a Miquel Veny, intentant combinar posteriorment amb la resta de jugadors atacants. Dues de les cares noves que presentava l’equip local conformaven amb el citat Joan Carles el trident atacant, en Joan Riutort i en Carlos Ruiz confirmaren ja a aquest primer partit les bones sensacions deixades durant la pretemporada.

Dos jugadors fonamentals la temporada passada com son en Manel Bauza i en Toni Monroig juntament amb una altre incorporació com en Jaume Barcelo dominarem el centre del camp demostrant molt de compromís però també una gran qualitat. Els migcampistes del Cardassar van ser incapaços de dominar el joc al centre del camp i tant Pablo Insua com en Sete varen haver d’utilitzar-se amb contundència per no ser superats per els jugadors locals. De totes maneres el marcador a la primera part no es va moure sense poder destacar cap jugada molt clara de gol. La segona part els jugadors visitants varen estar més còmodes dins el camp i van arribar més a la porteria local, van ser uns 45 minuts més igualats destacant una rematada de Nico va acabar al pal, però la darrera gran oportunitat del partit va ser per Joan Carles que després d’una gran passada a l’esquena de la defensa del Cardassar no va tenir la tranquil•litat suficient per controlar la pilota i encarar a en Pol, va xutar alt i la pilota va sortir per damunt la porteria desapareguent l’esperança dels aficionats locals de que aquella pilota fos el primer gol de l’any per l’equip de Petra. Una vegada acabat el partit els dos equips partiren amb la sensació de que l’empat era un resultat acceptable però demostrant que la categoria és molt igualada i segurament serà una temporada entretinguda.

 

Frederic Hermel para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.