Camiseta 50è aniversari per Marcky Ramone

Marcky Ramones con la camiseta

Amb motiu del concert que oferí Marcky Ramone al Hard Rock Café de Ciutat, la Federació de penyes de l’Atlètic Balears, l’anomenà soci d’honor de la federació i a més li regalà una camiseta commemorativa del 50è aniversari de l’Estadi Balear.

Marcky va estar molt agraït a aquest detall de les penyes i aprofità per desitjar molta sort a l’equip i que malgrat en aquesta ocasió no ha pogut ser, s’aconsegueixi l’ascens a Segona A.

Marcky és l’únic component que queda en vida, després de la desaparició de Joey, Johny i Dee Dee.

Cal recordar que la federació va fer fa uns mesos una adaptació del logotip del grup Ramones creant la camiseta Ramones ATB que ha tengut un gran èxit entre la parròquia blanc-i-blava, ja que molts aficionats duen aquesta camiseta.

Marc Bell (Brooklyn, Nova York, 15 de juliol de 1960), més conegut com Marcky Ramone, i per ser la bateria del grup The Ramones. Marc va començar tocant la bateria a la banda de hard rock Dust, amb qui va gravar dos àlbums. A mitjans de 1970 s’adjunta amb Richard Hell & The Voivoids, debutant en el seu primer àlbum “Blank Generation”. Va estar durant 15 anys tocant la bateria als Ramones fins que el 1983 el convidaren a deixar el grup per problemes amb l’alcohol. Va retornar al grup el 1987 i ja no el deixà fins a la seva dissolució el 1996. The Ramones va ser una influent banda de punt rock, formada a Forest Hills, al barri de Queens, al març de 1974. Aquesta banda va ser la que va liderar el moviment punk a Nova York, fins al punt que moltes vegades se la considera la fundadora musical del punk.

Federació de penyes de l´Atletic Balears

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.