Camiseta del 50è aniversari a Sopa de Cabra

"Sopa de Cabra" recibe la camiseta del 50 aniversario
Amb motiu del concert del grup de música Sopa de Cabra, l’Àrea Social i les penyes de l’Atlètic Balears van voler retre’ls un petit homenatge amb motiu de la seva tornada als escenaris per celebrar els 25 anys del seu naixement. Recordem que el grup fundat el 1986 va estar en actiu fins el 2001, any que es van dissoldre. Ara han tornat per realitzar 7 concerts: tres a Barcelona, un a Palma, un altre a Tarragona i dos a Girona.

Va ser abans del concert, quan Joan Ribot i Alex Ferrer en representació de les penyes, i Mireia M. Quiles i Lluc Martorell en representació de l’Àrea Social, feien entrega d’una camiseta commemorativa del 50è aniversari de l’Estadi Balear, a Gerard Quintana i a la resta de components de Sopa de Cabra. Igualment, es va fer entrega d’un petit dossier de la història del nostre club amb diverses imatges de l’Atlètic Balears.

La camiseta entregada com es pot veure a les fotografies, du el número 25 degut als 25 anys del naixement del grup. Igualment, està personalitzada amb el nom “Sopa de Cabra”.

Al concert celebrat hores més tard a Son Fusteret davant més de 8.000 persones, el baixista Francesc Lisicic “Cuco”, es va posar la camiseta que li havíem regalat, i es va besar l’escut de l’Atlètic Balears durant l’actuació.

Des d’aquestes línees volem agrair l’excel·lent tracte rebut per tots els components del grup i l’amabilitat durant la trobada amb Sopa de Cabra abans del concert i poder entregar la camiseta. Igualment, volem agrair a Iñaki Martí les facilitats per poder organitzar l’acte. El temps que vam compartir amb Sopa de Cabra perdurarà durant molt de temps, ja que va ser una trobada plena d’al·licients.

ATB

Fotos David Julià y Alex Ferrer

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.