Crónica 1ª Reg.: Campanet 2 – 1 Porto Cristo

Campanet: Jaime Nicolau, Joan Cantallops, Francesc Aguilo, Guillem Estrany, Antoni Capella, Joan Socias, Leonel A Martinez, Joan Amengual, Victor Perez, Pau Cladera y Pedro Payeras.

Sustituciones: Pedro Pascual por Joan Cantallops (min.43), Juan Martorell por Pedro Payeras (min.46), Maties Tugores por Pau Cladera (min.68), Bartolome Siquier por Guillem Estrany (min.77) y Rafael Pons por Joan Socias (min.82)

Porto Cristo: Cristian M Tiliman, Alejandro Romero, Matias N Bordagaray, Guillermo Rios, Marc Sanchez, Saul Granados, Angel Vives, Antonio B Mañas, Ivan Lopez, Manuel E Sanchez y Marchetti Solari.

Sustituciones: Bartolome Perello por Antonio B Mañas (min.67)

Goles: 0-1 Alejandro Romero (min 30), 1-1 Joan Socias (min 52) y 2-1 Leonel A Martinez (min 56)

Árbitro: Andrés Cádiz Guardiola. asistido por Matias Torres Baeza y Jesús Márquez Rodríguez.

Tarjetas: Leonel A Martinez (amarilla, min 86) para el Campanet. Manuel E Sanchez (amarilla, min 33), Antonio B Mañas (amarilla, min 36), Guillermo Rios (amarilla, min 58), Guillermo Rios (amarilla, min 60) y Alejandro Romero (amarilla, min 70) para el Porto Cristo.

Partit en que el Campanet intentava acabar de la millor manera davant la seva afició la millor de la categoria, ja que no es tenia cap esperança de ser tercers ja que era mes que clar l’ empat entre el son oliva i el pla, el Campanet sorti despistat i sorprès per el porto cristo que domina territorialment el joc en el primers minuts però fou el campanet el qui va crea la primera ocasió de gol en un remat de n’ Andres. Uns minuts mes tard marca el pto cristo amb un tir llunyà, s’ arriba al descans amb el 0-1 i sense bones sensacions, comença la segona part i als 5 minuts el porto cristo desaprofita un ma a ma que atura molt bé en juan moixet, a partir d’ aquí vengueren uns minuts d’ inspiració del Campanet en que remunta el partit, el primer gol una gran passada de pedro pascual que no dona per perduda en Joan Socias i marca davant la sortida del porter, el segon gol n’ andres creua la pilota davant el porter, d’ aqui al final destacà un pal den Victor, en resum un

quart d’ inspiració del Campanet basta per endur-se’n el partit i tanca un gran temporada del Campanet que esperem que la setmana que ve a magaluf guanyi el platjes de Calvia i s’ obtengui una plaça merescuda a preferent.