Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 1 – 2 Alqueria

Binissalem «B»: Angel Jaume, Daniel Palmer, Rafael Comas, Miguel Bordoy, Gabriel A Oliver, Juan Rubert, Jose Manuel, Jaume Rossello, Jaume Moya, Jose A Campos y Joan Ramon.

Sustituciones: Juan M Rossello por Jose Manuel (min.68) y Joan M Navarro por Miguel Bordoy (min.80)

Alqueria: Antonio Mas, Nicolas Mercadal, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Silvestre Barcelo, Silvestre Vicens, Carlos L Alvarez, Miguel A Alvarez, Bernardo Ginard, Said Lazaar y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Antonio O Lopez por Silvestre Vicens (min.65), Raul Degea por Said Lazaar (min.76), Pere Lluis por Bernardo Ginard (min.85) y Francisco R Pastor por Miguel A Alvarez (min.90)

Goles: 0-1 Miguel A Alvarez (min 8), 0-2 Carlos L Alvarez (min 15) y 1-2 Jaume Moya (min 20)

Árbitro: Javier Benavent Rodríguez. asistido por Álvaro Varón Aceitón y Francisco Alonso Mas Rodríguez.

Tarjetas: Jaume Rossello (amarilla, min 34), Jose A Campos (amarilla, min 53), Jaume Moya (amarilla, min 67) y Jaume Moya (amarilla, min 83) para el Binissalem «B». Carlos L Alvarez (amarilla, min 43), Silvestre Vicens (amarilla, min 60), Antonio O Lopez (amarilla, min 66), Silvestre Barcelo (amarilla, min 76) y Juan Rigo (amarilla, min 90) para el Alqueria.

Terreny de joc difícil degut a l’aigua de la pluja.

Partit entretengut, que acabà en victòria visitant.

Primers 15 minuts totalment dels visitants, en el minut 7 Said Lazaar xutava d’uns 25 metres estavellant l’esfèric al travesser un defensa enviava a córner es treia el córner i Miguel Álvarez de cap marcava el 0-1, en el minut 13 la pilota pegava a la ma del quriablanquer Montserrat es xiulava la pena màxima que xutava Rafel Comas i el porter Toni Mas parava amb dos temps, arrel d’aquí es formava una contra visitant acabada en córner que es treia al segon pal i Carlos Álvarez

de cap enviava dins la porteria defensada per Joan Ramon. En el minut 20 era el local Jaume Moya

que a la treta d’un córner marcava de cap el que seria el definitiu 1-2.

La resta del partit fou mes igualada, sens res a destacar fins els darrers 15 minuts que els de Binissalem posaren a prova el porter Toni Mas en tres ocasions, en el 75′ era una rematada de cap que anava arran del pal dret Toni parava, dos minuts mes tard després d’un parell de rebots dins l’àrea visitant la pilota anava aprop del pal esquerra Mas d’una bona estirada impedia que entràs . Ja en el 90 Toni Mas es veia forçat a sortir als peus de Joan Rosselló l’esfèric acabava a córner.