El At. Baleares presenta su mascota, “Es Ferreret”

Es Ferreret en el palco del Estadi
Es Ferreret en el palco del Estadi

A l’Estadi Balear, i davant més de 800 persones s’ha presentat en societat la mascota de l’Atlètic Balears. Ha estat una jornada de festa, ja que un club com l’Atlètic Balears es mereixia una mascota no només en paper sinó que tothom la pugui veure a la gespa, celebrant els gols, estant amb la gent, i sobretot amb els més petits.

Per la gent que no ho sàpiga, el ferreret com a mascota de l’equip blanc-i-blau fou dibuixat pel gran caricaturista “Bibi”, que és baleárico i a més a més fill d’un ex jugador de l’Atlètic Balears. Idò anys enrere, quan el club era presidit per Tomàs Cano, “Bibi” va agafar el ferreret (un granot endèmic de la Serra de Tramuntana) com a símbol d’un club que mai desapareixerà i que és un exemple de supervivència.

Anys després de que “Bibi” dibuixas aquest Ferreret en paper, de la ma de Fernando Miró, del president Fernando Crespí i d’altres balearicos s’ha pogut recuperar el disseny i transformar-lo en la mascota que avui ha botat a la gespa de l’Estadi Balear, per fer la seva presentació en societat.

Una presentació de gran altura, ja que el ferreret ha arribat en un flamant Roll-Royce i els jugadors d’ambdós equips li han fet un passadís d’honor per rebre un nou fitxatge, el “ferreret”. La gent ha esclatat d’alegria quan ha vist que la sorpresa que s’havia anunciat dies endarrera a la pàgina web, era el debut del ferreret. Avui s’ha fet fotos amb tothom, amb els més petits, amb l’afició, amb els directius, amb els jugadors… Esperem que en els pròxim partits poder tenir-lo a l’Estadi Balear i que pugui celebrar els gols amb tots noltros.

Benvingut ferreret !!

Fotos O. Riera y T. Moya

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es