Crónica Alevin 1ª Reg: Cide 3-1 Sollerense

Jornada 1, Sábado 03/10/2009 - 10:30 h
Cide
3 1
Círculo Sollerense del S.

Campo: Cide
Ver jornada

  • Partidos anteriores
  • Sin datos

Sollerense Alevín, Foto archivo
Sollerense Alevín, Foto archivo

Cide: Pérez, Peña, Bernat, Rosselló, Hidalgo,De La Fuente, Del Rio,Velasco (1), Rodriguez, Ortiz i Plomer.

Banqueta: Pons, Canet (2), López, Victor i Rafael

Sollerense: Ramon, Pep, Frau (1), Tomás, Aitor, Lluc, Enseñat, Sergi, Andrés, Jaume, Joan Carles.

Banqueta: Bresas, Salvador, Jordi, Toni.

Gols:

19’ Entrada de Jaume per banda dreta i la seva passada es rematada per en Joan Frau (0-1)

35’ Canet aprovecha su posición de fuera de juego para empatar (1-1)

46’ Velasco marca de penalty (2-1)

55’ Canet entra en planxa al porter Salvador (3-1)

Comentari:

Partit molt condicionat per l’arbitratge del Sr. Creus Rodriguez, que ha influit clarament en el resultat. A la primera part el domini i les ocasions eren per el CIDE que ha desaprofitat fins a 4 clares ocasions de gol però els sollerics feien perill sortint al contraatac, a una d’aquestes el Sollerense marcava el 0-1, pocs minuts més tard en Juan Carlos es clarament objecte de penal quan anava a disparar a gol però el col.legiat no ha pitat res.

A la segona part encara ha estat més escandalos i tots els gols han vengut de clares infraccions dels palmesans, aixi l’empat arribava amb una passada en llarg a on el jugador del Cide Canet aprofitava la seva posició de fora de joc per batre a n’en Ramon, minuts més tard en Jaume desaprofitava una clarisima ocasióde gol que el porter Perez desviava a corner, d’aquest corner n’Aitor rematava desviat quan estava molt franc per marcà el 1-2. El 2-1 ve d’una jugada seva a on el defensa del Cide cedeix la pilota al porter sense que l’arbitre asenyali l’infracció i la continuació de la jugada acaba amb penal fet de n’Aitor.

Ja amb els ànims per en terra per part dels sollerics, l’arbitre donà la puntilla als sollerics quan un balón dins l’àrea la va a agafar el porter solleric Salva i el devanter Canet li entra en planxa i s’en dur el balón fent el 3-1 definitiu. En resum partit aceptable dels sollerics que haguesin pogut dur un premi major a un camp complicat i contra un rival que segurament acabarà entre els 3 primers.

Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es