Ferreries: Mingo, Paulo, Febrer, Adan, Conejo, Melia, Jandro, Segui, Raul, Juli, Bosch

También jugaron: Salido, Castro, Hector

Collerense: Marcos, Roberto, Juampi, Alex, Prieto, Carrio, Luis, Nico y Robertito, Camacho, Josema.

También jugaron: Xisco, Vaquero y José

Goles: 0-1 min.14 Carrio, 1-1 min.22 Bosch, 2-1 min.56 Meliá de penalti, 2-2 min.60 Nico, 3-2 min.90 Meliá de penalti, 3-3 min.91 Robertito.

Colegiado: Raúl Martín ayudado por Andreu y Rigo. Correcta actuación.

Tarjetas: Amarillas a Alejandro, Gomez, Siquier y doble a Roberto por el Collerense y a Juli, Conejo, Meliá y Salido por el Ferreries

El ferreries ha empatat a 3 gols contra el collerense, partit en el que els nostres jugadors han fet un gran esfoç físic però es trobaven davant un equip que aturava totes les oportunitats que creava el ferre, i en el minut 20 ha arribat el 0 a 1, treta de corner i rematada de l’equip contrari, gol del collerense, poc després una gran jugada d´en juli per la banda dreta i gol de cap d´en bosch. Així ha acabat la primera part.

En el segon temps, el Ferre ha sortit a guanyar el partit i en una jugada dins l´àrea l´àrbrit ha pitat penal que ha tirat Melià, posant el 2 a 1 en el marcador, però poc després l´equip rival en un fall defensiu empatava el partit, i el minut 90 un altre penal a favor semblava que ens donava la victòria però tot seguit un altre fall defensiu donava l´empat final en aquest partit.

Des de la junta directiva volem dir que el comportament d’alguns aficionats no ha estat correcte i s’hauran de prendre mesures perquè açò no torni passar, el Ferre és un gran club i ho ha de demostrar tant dins com fora del camp.