Crónica Preferente: Felanitx 1-2 Pollensa

Jornada 1, Domingo 30/08/2009 - 20:00 h
Felanitx
1 2
Pollensa

Campo: Felanitx
Ver jornada-Previa-Más información

  • Partidos anteriores
  • Sin datos

Plantilla del Felanitx de la presente temporada
Plantilla del Felanitx de la presente temporada

ALINEACIONS

C.E. FELANITX: XIM, TOÑITO, SIMÓ, TOMEU NADAL, CLADERA, TOMEU GALMES (SERGIO 74), ALCOLEA, JOSE ROCA, TONI NADAL, JULIA (DAVID REUS 60) I FERRAGUT.

POLLENÇA: NADAL, ROTGER, MATEU CAPLLONCH, DANI TORRES (TIMO 73), CASTAÑER (SERGIO GARCIA 85), ORTIZ, MORAGUES, PONS, MARTORELL (LLORENÇ CAPLLONCH 88), AROCA, GELABERT (ALEMANY 60).

ÀRBITRE: GOMEZ ROMERO, AJUDAT PER JESUS ALFONSO I TONI PRATS

Targetes grogues per part del Felanitx per José Roca min 86, dues per Toni Bennassar (23 – 42), expulsat. Per part del Pollença Daniel Torres min 25, Martorell min 83, Moragues min 65, Mateu Capllonch, min 89 i Gelabert min 65.

Ha tengut una molt bona actuació, el senyor Gomez Romero.

Partit disputat a nes torrentó amb dues partes molt diferents.

La primera part, domini total i absolut del CE Felanitx, que ha disposat de clares ocasions per anarsen al descans amb avantatge a nel marcador. Les dues més clares han estat una pilota dividida entre el porter i Julià, s´anticipa Julià i quan es cantava es gol, la pilota queda entre les cames de Julià i no pot definir.

En el minut 30 de joc, pasada de Julià a Roca que de primeres fa la pasada de la mort a Ferragut, que envia la pilota al travesser, el rebuig cau a Tomeu Galmes, que remata, pero el xut surt desviat a pocs centimetres de la porteria defensada per Nadal. El Pollença tenia prou amb defensar i no s´acostava amb perill a la porteria defensada per Xim, només a pilota aturada, pareixia que poria arribar el gol del Pollença.

Comença la segona part, amb empanada total del C.E. Felanitx, i domini del Pollença, que de xut llunyà l´envia a la part superior del travesser. El Pollença s´acostava, però sense massa encert, tantsols el pal, i de pilota aturada pareixia que podia marcar, així i tot dominava el partit.

Quan millor estava el Pollença, quan pitjor estava el Felanitx, minut 66 contracop del conjunt de Es Torrentó i Ferragut fa el 1-0 a favor del C.E. Felanitx.

Tres minuts després falta lateral a favor del Pollença, la treu Castañer, centro – xut, i es colava al segon pal per l´esquadra de la porteria de Xim. Era el minut 69 i tornaven les taules a nes Torrentó.

Minut 72, falta favorable, al Pollença, centrada a l´àrea remata Martorell de cap, i la pilota entra dins la porteria defensada per Xim. Increiblement amb 7 minuts el Pollença havia donat la volta al marcador, en tres xuts a porteria havia fet 1 pal i 2 gols.

La sort donava l´esquena al Felanitx, que dominaria clarament els 18 minuts que restaven de partit, però amb més cor que cap, i a nes final, no pogue materialitzar el gol que li donas almenys un punt.

Al final del partit, els punts volaren cap a Pollença.

Desde Es Torrentó per Futbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es