La Selección Balear Alevín pierde con Valencia y jugará por el puesto del 5º al 9º.

Selección Balear Alevín

BALEARS  1 – GALICIA 0

La Selecció Balear Sub-12 de Futbol 7 continua triomfant al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que se celebra a San Agustín de
Guadalix (Madrid).

Avui divendres ha guanyat per 1-0 a la Selecció de Galícia. El gol l’ha marcat Àngel Sànchez, en el primer minut de joc. Durant la primera part,
els representants de les Illes Balears han dominat i han creat més ocasions de gol, però la bona actuació del porter gallec ha impedit augmentar la diferència. A la segona, la Selecció de Galícia ha atacat sense èxit.

BALEARS 1 – VALENCIA 4

La Selecció Balear ha perdut el seu partit de quarts de final contra la Selecció de València per 1-4. És el primer partit que perd en aquest Campionat d’Espanya i ara s’haurà de conformar amb un lloc entre el 5º i el 9º.

L’equip representant de la Comunitat Valenciana ha estat superior en totes les línies i als 20 minuts de joc ja guanyaven per 0-3. Però quan ha arribat el gol de Ramiro Guerra, en el minut 21, els balears s’han vist amb possibilitats d’empatar i s’han tirat a l’atac. En aquests moments, el
porter dels valencians ha fet dues parades de molt de mèrit i ha permès que en el minut 26 el seu equip marcàs el definitiu 1-4.
Els nins que entrena Antonio Barea queden aixì fora de les semifinals i hauran de jugar demà un darrer partit per establir la classificació definitiva, entre el 5 i el 9 del Campionat d’Espanya.