Segon partit de preparacio de la Seleccio Balear Alevi de F. Sala

Selección Balear Alevín de F. Sala

Aquest diumenge a partir de les 10 h. al Pavelló San Anselmo Claver del Col·legi Montesión de Palma, segon partit de preparació de la Selecció Balear de categoria aleví que participarà en el Campionat d’Espanya del 16 al 19 d’abril a Badajoz, on el combinat illenc s’enfrontarà a Madrid i Aragó.

Després de guanyar aquest dimecres a l’Alaró infantil per 0 – 11, els de Claudio Guerra s’enfrontaran aquest diumenge a l’equip col·legial, tercer classificat de la Lliga Infantil. La preparació per al Campionat d’Espanya es completarà amb dues sessions d’entrenament el dimarts i dijous de la propera setmana.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.