El CE Constància reivindica el seu compromís amb la lluita feminista

El Club Esportiu Constància ha reivindicat el seu compromís amb la lluita feminista dibuixant un llaç lila sobre la gespa del Nou Camp d’Inca. Aquest acte simbòlic. Hi ha participat tota la plantilla de Tercera Divisió, la presidenta del club, Valeria Bouzada i diferents jugadores dels equips femenins del club (autonòmica, regional i futbol base).

Des del club han recordat que la temporada passada van posar en marxa la campanya #ConstànciaÉsNomDeDona on van anunciar que en la temporada 2023/24 hi hauria un equip femení més al club.

 En la temporada actual, el club té dos equips femenins de futbol 11, un equip competint a categoria Autonòmica i un altre a categoria Regional. A més, té un equip femení Aleví-Infantil futbol 7. A part, des d’aquesta temporada, el Constància i disposa de la figura de coordinadora de futbol femení, gestionada per Mari Carmen Oses.

 La presidenta del club, Valeria Bouzada, ha destacat que “des del club estam molt compromesos amb el moviment feminista i apostar pel futbol femení. Fa pocs anys que el club no tenia cap equip femení, ara ja en té tres exclusivament femenins i el nostre objectiu és que el futbol femení al Constància continuï creixent”.

CE Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.