Noticias CD Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va guanyar a fora de casa per 1-3 contra s’Arenal amb gols de Marcos, Guille i Sito.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “Va ser un partit on no vam ser clars amb el joc, era complicat, el rival molt intens, la superficie del camp no ajudava gens i era un partit espes on costava generar jugades d’atac i a més de tot això, en un barullo dins l’àrea encaixam un gol i es complica el partit. Sort que als pocs minuts conseguim empatar i a partir d’aquí si que crec que vam començar a dominar el partit. Sense generar molt però dominant aconseguim el segon gol i ja a la segona part si que crec que la vam controlar totalment i vam tenir ocasions per a que el resultat quedas tancat antes del que va quedar. És una victòria important perque es un camp on hem de guanyar i l’equip sense estar al millor moment va aconseguir una victòria molt important”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa el dissabte 16 a les 16.00h contra el Collerense.

Volem dessitjar molta sort als nostres jugadors Xisco Gari, Albert Sastre i Aaron Gomez que han estat convocats per la selecció balear i viatjaran amb l’equip a Córdoba a defensar les nostres illes.

A més, el club vol agrair a Charly Ansu tot el que ha fet aquests mesos i li desitjam sort i encerts als nous reptes.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a Na Capellera per 1 a 0 contra el Menorca. El gol va ser del jugador Moha.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Durante todo el partido el CE Manacor tuvo el control del juego frente a un Menorca ordenado en bloque bajo que esperaba para recuperar el balón e intentar salir mediante juego directo. Al descanso se llega con el resultado de 0-0 no siendo capaz el Manacor de ponerse por delante tras fallar dos claras situaciones de gol. La segunda parte se inicia con la misma tónica. En el minuto 60 el Manacor se pone por delante con gol de Moha tras una gran jugada por banda derecha. Desde ese momento y hasta el final del partido, el Manacor continúa teniendo ocasiones de gol no siendo capaz de conseguir el segundo mientras que el Menorca intentaba conseguir el empate en acciones a balón paradol».

El proper cap de setmana han d’agafar avió cap a Eivissa. Juguen el dissabte 09 a les 16:15h contra el UD Ibiza A.

FEMENÍ

El nostre femení regional va empatar a casa contra el UE Lloret de Sineu amb un gol de Núria.

L’entrenadora Sara comenta que “Fue un partido donde teníamos la oportunidad de salir de una dinámica muy negativa frente a un rival que venía en un nuestra misma dinámica. El partido empezó muy espeso donde ninguno de los equipos conseguía dominar el balón, nos fuimos al descanso 0-0, y a los 15 minutos de la segunda parte nos conseguimos poner 1-0 gracias a un corner, llegamos asi hasta el minuto 90 donde no supimos ser contundentes y nos terminaron empatando en un corner. Hay que seguir trabajando y aprovechar el domingo donde tenemos una nueva oportunidad”.

El proper partit de lliga del femení regional és jugarà a fora contra el Pollença i Port el diumenge 10 a les 17:15h. I el de nostre femení autonòmica serà a casa diumenge 10 a les 11:30h contra el CCE Sant Lluis.

PEDRERA

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

PRESENTACIÓ LLIBRE CENTENARI

El passat dijous al Teatre de Manacor es va presentar el llibre «Passió pel futbol a Manacor» . Gràcies als historiadors Albert Carvajal, Antoni Gomila i Antoni Tugores per fer-ho i coincidint amb el nostre centenari. Directiva, cos tècnic, jugadors i ex jugadors han estat presents al teatre de Manacor.

I TORNEIG CIUTAT DE MANACOR

El proper cap de setmana del 22-23 de desembre es celebrarà el primer torneig Ciutat de Manacor. Les categories que hi participaran son la de benjamí de segon any, aleví de primer any i femení futbol 7.

Més informació: coordinacio@cemanacor.com