Presentació del llibre del centenari del Club Esportiu Manacor

El passat dijous 30 de novembre es va presentar al Teatre de Manacor el llibre “Passió pel futbol a Manacor. 1908-2023”, obra dels escriptors locals Albert Carvajal, Antoni Gomila i Antoni Tugores. Hi assistiren unes cent persones, que també varen poder adquirir el llibre que recopila la llarga història d’un dels clubs més representatius de Mallorca.

Aquest treball recull des dels inicis de la pràctica del futbol a Manacor, l’any 1908. També documenta la fundació de l’actual CE Manacor l’any 1923, passant per diversos noms fins arribar a l’actualitat. Tot complementat amb un bon apèndix documental i fotogràfic.

Durant l’acte varen intervenir els diferents protagonistes que han fet possible l’edició del llibre. Varen prendre la paraula els autors del llibre: Albert Carvajal, Antoni Gomila i Antoni Tugores; l’autor del pròleg, Manuel García Gargallo; de l’epíleg, Bernat Nadal; i Marga Serrano, responsable de Purpurina editorial, editora del llibre.

A més, també intervingueren altres representants destacats del present, passat i futur del club manacorí com l’exjugador del CE Manacor, FC Barcelona i RCD Mallorca, Miquel Àngel Nadal; la jugadora del primer equip femení, Rosa Mesquida, i una representació de la junta directiva del CE Manacor, a més d’altres personalitats vinculades a la memòria i sentiment del club. Va cloure l’acte el batle de Manacor, Miquel Oliver.

Amb aquest acte es commemoren els cent anys del club manacorí, que enguany es converteix en el quart club de futbol de Mallorca en arribar a centenari després de RCD Mallorca (1916), At. Balears (1920) i CE Constància (1922).

Manel García para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.