Noticias CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va empatar 0-0 contra el Binissalem a casa.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “Va ser un partit en el cual vam dominar durant tot el temps sense crear massa ocasions perque va fer un bon partit l’equip contrari on anava a defensar i ho van fer be. Ho vam intentar de totes les maneres on les actituds eren molt bones pero no va poder ser i no entrava de cap de les maneres i a pesar de tenir el domini i el control del partit, on també el pots perdre ja que van tenir una ocasió als primers minuts i la parada del penalt en contra, jo valor molt l’actitud i el que va intentar fer l’equip. Qualsevol partit és dificil guanyarlo a la tercera balear i hem qued amb el paper que va fer l’equip contra el Binissalem ”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a fora el dissabte 2 a les 16.00h contra l’Arenal.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a fora de casa per 0 a 5 contra el Bunyola amb dos gols de Moha, un de Bordoy, un de Jaume i un de Domingo.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido dominado de principio a fin por el CE Manacor que pese a la cantidad de bajas con las que contaba, además de los 5 goles conseguidos dispuso de bastantes más situaciones claras de gol».

El proper cap de setmana juga a casa el dissabte 02 a les 16:00 contra el Menorca A.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre a fora de casa contra el Deportivo Marratxi per 2-1.

L’entrenador Miki comenta que “Partido contra un rival a priori de calidad inferior, pero a diferencia de la semana pasada, en este en el primer minuto casi nos encajan el primer gol en contra. Eso hizo que nuestras jugadoras despierten, y comiencen a empezar hacer su juego, mostrando unas de las mejores versiones de la temporada llegando al descanso con un solido 4-0. En la segunda parte nosotras sabíamos que no podíamos bajar los brazos, y así conseguimos 4 goles más consiguiendo un contundente 8-0. Victoria mas que importante para la confianza, y mostrar que queremos competir. Y destacar a las tres jugadoras que subieron del regional a dar una mano, haciendo las tres un gran Partido! Ellas son Aina Llull, Mercè Jaume y Maria Nadal”.

El proper partit de lliga és jugarà a casa contra el Baleares Sin Fronteras el dissabte 25 a les 18:00h.

PEDRERA

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.