Notícies C.E. Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat diumenge el segon partit de lliga davant l’Alaior i va perdre per 2-1 amb un gol de Nico.

Jaume Mut comenta que «va ser un partit on la primera part no va estar malament encara que no fos vistos, on teníem el control del partit i a prova d’això vam aconseguir el nostre gol. A l’inici de la segona part ens va posar nirviós el seu primer gol, on defensam malament i sortim del partit i provoca un segon gol que acaba amb tot. A partir d’aquí i els canvis, l’equip torna a agafar el pes del partit generant ocasions clares però que finalment no es van aconseguir. L’equip no va estar encertat encara que hagués merescut puntuar. Queda molta feina per aconseguir ser l’equip que volem ser i toca mirar al següent repte.”

Ara l’equip torna a viatjar, i el pròxim partit de lliga es jugarà el pròxim diumenge 24 a Eivissa contra el CD Ibiza, un equip que va baixar de categoria l’any anterior.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va disputar el tercer partit de lliga on aquesta vegada els tres punts van quedar a Na Capellera, va guanyar al Alaior A per 8-0.

Andrés Vázquez comenta que «Partido dominado de principio a fin por el CE Manacor que tras una serie de ocasiones de gol no materializas se pone por delante en el minuto 36, gol de Dani Rodríguez. En el minuto 37, Pere Vidal hace el segundo llegando con este resultado al descanso. La segunda parte continua con la misma tónica aunque con un mayor acierto. Así, con 3 goles de Moha Ikken, un gol de Ángel Noriega, un gol de Albert Veny y otro en propia puerta de un jugador rival termina el partido con el resultado de 8 a 0«.

Aquest cap de setmana juguen el dissabte a les 12.00h a Andratx.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va començar el passat diumenge a Na Capellera els partits oficials amb la Copa FFIB Conectabalear. Va jugar davant un gran rival com el constancia i el partit va acabar 2-2.

L’entrenador Miki comenta que “Estoy muy contento porque ha dado fruto todo el trabajo de la pretemporada y la semana. Sabíamos que nos enfrentábamos a un rival complicado y se tuvieron unos objetivos claros que se cumplieron. Se ha visto un cambio del partido jugado en pretemporada al que se jugó este pasado domingo. Incluso con el 0-2 se siguió trabajando para aprovechar las oportunidades y así se hizo. Ahora a pensar en el siguiente reto, difícil, para poder intentar la clasificación. Es difícil, pero no imposible”.

El proper partit será el diumenge 24 a Sineu a les 19.45h.

PEDRERA

Part de la pedrera comença a jugar els seus primers partits de lliga. A continuació teniu els horaris:

LOTERIA DEL CLUB

El club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’ oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.