Crónica Preferente: Alquería 1 – 3 Atlético Rafal

Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Gabriel Adrover, Emmanuel Agustín, Joan A López, Antonio Fiol, Sergi Sastre, Gonzalo Blanco, Adrián Pérez, Guillem Creus y Lucas Daniel Zambran.

Sustituciones: Monsif Bougdam por Gonzalo Blanco (min.18), Raúl Rodríguez por Guillem Creus (min.75) y Francesc Reynes por (min.86)

Atlético Rafal: Jaume Silva, José Castizo, Sergio Lozano, Alejandro Perea, Ángel Alfaro, Javier Mesa, Francisco J López, Ángel Bustamante, Iván Soria, Adrián Aguilo y Joan Ramon.

Sustituciones: Ismael Martínez por Jaume Silva (min.66), Ángel Moreno por Sergio Lozano (min.66), Matteo Zampino por José Castizo (min.66), Francisco Javier por Ángel Alfaro (min.81) y Patricio Pujol por Iván Soria (min.81)

Goles: 0-1 José Castizo (min 17), 0-2 Adrián Aguilo (min 20), 1-2 Gabriel Adrover (min 71) y 1-3 Ángel Bustamante (min 84)

Árbitro: David Onetto Bevia. asistido por Tomeu Sans Pol y Adam Medina Simonet.

Tarjetas: Gabriel Adrover (amarilla, min 33), Monsif Bougdam (amarilla, min 44), Rubén Guerra (amarilla, min 51) y Gabriel Adrover (amarilla, min 90) para el Alquería. José Castizo (amarilla, min 60) para el Atlético Rafal.

El partit havia començat igualat, però a la jugada del còrner que va significar la lesió de Gonzalo en el minut 16, Castizo rematava de cap el primer gol. Tres minuts més tard, Aguiló, de falta directa, anotava el 0-2. Quan Biel Adrover va reduir distàncies en el segon temps (amb lesió del porter Silva), rematant de cap després d’un llançament de falta de Txapo Guzmán, els verd-i-blancs cercaren l’empat amb insistència però un contraatac ben finalitzat per Àngel va sentenciar el partit, presenciat per molt de públic jove, preparat pel tardeo posterior en el camp de sa Teulera.