Crónica Preferente: Alqueria 2 – 2 Rtvº La Victoria

Jornada 18, Miércoles 21/12/2022 - 20:30 h
Alqueria
2 2
Rtvº La Victoria

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Julia Burguera, Antonio Ramírez, Emmanuel Agustín, Raúl Rodríguez, Sergi Sastre, Edwin Leonardo Minda, Adrián Pineda, Gabriel Adrover, Gonzalo Blanco y Adrián Pérez.

Sustituciones: Jorge Mellado por Gabriel Adrover (min.61) y Guillem Creus por Raúl Rodríguez (min.87)

Rtvº La Victoria: Francisco J Luque, Oscar Cortes, Ángel Prats, Alejandro Claudel, Pedro López, Antony Fernández, Daniel Valcaneras, Jonatan Besan, Álvaro Caraballo, Jordi Calafell y Marc Calafell.

Sustituciones: Rubén Marín por Antony Fernández (min.61), Amadou Seye por Daniel Valcaneras (min.61), Francisco Liceran por Jonatan Besan (min.61) y Joan M Jofre por Álvaro Caraballo (min.61)

Goles: 1-0 Adrián Pineda (min 23), 1-1 Marc Calafell (min 38), 2-1 Adrián Pineda (min 61) y 2-2 Pedro López (min 90)

Árbitro: Yago Corbelle Huelin. asistido por Isaac Gutiérrez Rodríguez y Iyayi Osaheni.

Tarjetas: Julia Burguera (amarilla, min 56), Raúl Rodríguez (amarilla, min 67) y Adrián Pineda (amarilla, min 75) para el Alquería. Antony Fernández (amarilla, min 57) para el Rtvº La Victoria.

Comentario:

Aquest partit es va avançar i corresponia a la jornada 18 de Preferent del 8 de gener de 2023. Uns dies abans, Àlex Casas, havia deixat de ser entrenador de l’Alqueria. El primer gol arribava amb una centrada de Sergi des de la línia de fons, controlada pel defensa local Pineda, i rematada a la xarxa. Abans del descans, els visitants empataven aprofitant una sèrie de rebots. En el segon temps, una altra vegada Pineda empatava de cap, i en el temps de descompte arribava la polèmica. Els locals reclamaven una treta de banda a favor; els visitants treien ràpidament i just després Burguera era sancionat amb un rigorós penal que provocava l’empat definitiu. El primer partit en tota la lliga que l’Alqueria anotava dos gols tampoc va servir per guanyar. Dins el club Alqueria hi havia certa indignació quan eren conscients de que un dels líniers d’aquest partit havia estat abans jugador del La Victòria.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.