Crónica Preferente: Algaida 2 – 3 Campos

Jornada 14, Domingo 27/11/2022 - 17:00 h
Algaida
0 0
Campos

Campo: MUN ES PORRASAR ( Algaida) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Algaida: Raúl Lebrón, Marc Morales De, Alberto Palou, Matías J Allo, Jordi Gil, Llorenç Gil, Noah Ottonelli, Alessandro Miguel, Álvaro Acedo, Sergio Morro y Daniel Morro.

Sustituciones: Marc Rafael por (min.46), Jaume Pericas por Matías J Allo (min.46), Tomeu Pou por Noah Ottonelli (min.65), Maties Barceló por Sergio Morro (min.65) y Alexandre Rafael por Jaume Pericas (min.72)

Campos: José Gregorio, Anthony Vega, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Zakria Malki, José R Pérez, Mateu Mut, Baltasar Rigo, Marcos David, Sebastia Barceló y Bryan M Hurtado.

Sustituciones: Nofre M Vidal por José R Pérez (min.68), Libasse Lo por Bryan M Hurtado (min.68), Rafael Ferragut por Zakria Malki (min.78), Luis Ángel por Sebastia Barceló (min.78) y Jaume Miralles por Anthony Vega (min.83)

Goles: 0-1 Baltasar Rigo (min 2), 0-2 Elhadji Malick (min 24), 0-3 Marcos David (min 54), 1-3 Llorenç Gil (min 76) y 2-3 Llorenç Gil (min 89)

Árbitro: Víctor Manuel Morey García. asistido por Tomeu Sans Pol y Gabriel Fiol Alzamora.

Tarjetas: Sergio Morro (amarilla, min 8), Daniel Morro (amarilla, min 13), Llorenç Gil (amarilla, min 44) y Alessandro Miguel (amarilla, min 61) para el Algaida. José R Pérez (amarilla, min 13) para el Campos.

Comentario:

Jornada 14, partit disputat en el camp municipal d’Es Porrasar entre l’Algaida i el Campos.
Primera victòria del Campos com a visitant en aquesta temporada. Partit que de forma ràpida es va posar favorable a l’equip visitant, ja que en el primer minut de l’encontre, l’àrbitre va assenyalar un penal sobre Joserra que es va encarregar de transformar el capità Balta Rigo de Panenka.

Després l’equip campaner va ampliar l’avantatge amb un bon gol de Malick, després d’una bona passada de Marcos, qui va ser precisament, el que va posar el zero a tres aprofitant una treta de corner. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Va tenir més oportunitats el Campos per augmentar la seva avantatge, però no ho va fer, i Llorenç Gil va aprofitar una errada defensiva per a posar l’1 a 3 i els nervis en l’equip visitant, que anaren a més quan el mateix jugador al minut 89 va sentenciar el dos a tres definitiu.

F. Lladó para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.