Crónica Preferente: Serverense 2 – 1 Campos

Jornada 12, Domingo 13/11/2022 - 16:30 h

Serverense: Bernat Rosselló, Antonio Serrano, Tomas Leal, Manuel F Alfaro, Carlos M Gomez, Marc Richter, Pedro Sanchez, Kelly Oluwasegun Adeniyi, Marc Cáscales, Andreu Torres y Antonio Martin.

Sustituciones: Diego Quintana por Marc Cáscales (min.23), Jaume Ballester por Manuel F Alfaro (min.56), Francisco J Rodriguez por (min.56), Luis Isern por Andreu Torres (min.56) y Antoni Servera por Pedro Sanchez (min.63)

Campos: Jose Gregorio, Nofre M Vidal, Anthony Vega, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Sebastia Barceló, José R Pérez, Mateu Mut, Libasse Lo, Marcos David y Bryan M Hurtado Quituizaca.

Sustituciones: Rafael Ferragut por Elhadji Malick (min.47), Evan Barahona por Bryan M Hurtado Quituizaca (min.65), Jaume Miralles por Anthony Vega (min.65), Adria Cabrera por José R Pérez (min.65) y Baltasar Rigo por Mateu Mut (min.81)

Goles: 1-0 Pedro Sánchez (min 42), 2-0 Luis Isern (min 61) y 2-1 Nofre M Vidal (min 88)

Árbitro: Adrián Corbelle Huelin. asistido por Tomeu Sans Pol y Miguel Efrain Burgos Minuche.

Tarjetas: Marcos David (amarilla, min 34), Anthony Vega (amarilla, min 64), Jaume Miralles (amarilla, min 70) y Mateu Mut (amarilla, min 80) para el Campos.

Jornada número 12. Partit jugat en el Municipal de Ses Eres que ha acabat en victòria local per dos gols a un.

L’equip local s’ha avançat en la jugada més conflictiva de tot el partit: l’origen de la jugada que ha donat peu al primer gol del Serverense ha estat un xoc fortuït entre el jugador visitant Chamba i l’àrbitre, que ha caigut lesionat. No s’ha aturat el joc i dins aquesta incertesa els locals han marcat el seu primer gol gràcies a Pedro Sánchez en el minut 42. S’ha arribat al descans amb l’1 a 0 en el marcador.

Aquest gol ha fet mal a l’equip campaner que encara ha rebut un altre cop quan al minut 61, Luis Isern ha marcat el 2-0. El Campos ho ha seguit intentant i en el minut 88 ha arribat el gol, millor dit, el golarro de Nofre Marc Vidal amb un xut de fora de l’àrea, que ha acurçat distàncies, sentenciant el definitu 2-1.

Victòria del Serverense que suma tres punts importants i ocasió desaprofitada pel Campos d’acostar-se a la quarta plaça que dóna dret a jugar la lligueta d’ascens.