Crónica Preferente: Alquería 1 – 2 Calviá

Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Julia Burguera, Pere Roig, Antonio Ramírez, Raúl Rodríguez, Sergi Sastre, Edwin Leonardo Minda, Adrián Pineda, Adrián Pérez y Aday Pedrosa.

Sustituciones: José A Marín por Aday Pedrosa (min.73)

Calvia: Carlos Costa, Antonio Frau, Miguel Suau, David Van, Carlos Garcia, Marc Sastre, Daniel Sanchez, Arturo Risco, Alexander Joseph, Oscar A Vizcaino Oyono y Vicente Sanchez.

Sustituciones: Jhonatan Adolfo por Alexander Joseph (min.20), Ramiro Babuin por Daniel Sanchez (min.46), Jean Anton por Marc Sastre (min.79), Juan Felipe por Antonio Frau (min.89) y Manuel A Cabrera por Arturo Risco (min.89)

Goles: 1-0 Raul Rodriguez (min 43), 1-1 Vicente Sanchez (min 69) y 1-2 Manuel A Cabrera (min 90)

Árbitro: Francisco De Asis Vidal Esteban. asistido por Carlos Garau Barcelo y Gerard Gomez Comas.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 70) y Julia Burguera (amarilla, min 89) para el Alquería.

Fins al minut 39 de la primera part, quan el visitant Frau llançava fora a porta buida, no hi havia hagut accions destacades. Poc després un còrner tret per Rubén el va aprofitar Raúl per a que els verd-i-blans arribassin amb avantatge al descans. En el segon temps passaren més coses. El porter Soto va parar un penal a Vicente, el mateix jugador que aprofitava uns quants rebots per empatar deu minuts més tard. Rama va tenir el 2-1 en el minut 87 quan xutava fregant el pal i ja en el minut 94 una greu pèrdua de pilota en el centre del camp sortia mot cara als locals; Nyppeli fugia per velocitat i la seva centrada la rematava Cabrera a la xarxa amb el porter desplaçat davant el deliri dels de Ponent i la decepció local.