Crónica Preferente: Son Sardina 1 – 1 Campos

Jornada 4, Sábado 24/09/2022 - 16:30 h
Son Sardina
1 1
Campos

Campo: PAS DE SES LLEBRES( Paguera) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Son Sardina: Marc Campomar, Manuel Serrano, Mansour Dione, Borja Delgado, Ramon Gaya, Andreu P Burguera Vicens, Andreu Sureda, Daniel M Ferrer, Marcos J Pulido De La Obra, Marc Rosselló y Antonio Fresneda.

Sustituciones: Ion Lorenzo por Marc Campomar (min.19), Alejandro Pino por Manuel Serrano (min.19), Miguel Real por Marc Rosselló (min.68), Gabriel Gaya por Mansour Dione (min.77) y Marcos Martínez por Alejandro Pino (min.77)

Campos: José Gregorio, Nofre M Vidal, Anthony Vega, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Luis Ángel, Hamza Bousbaa, Libasse Lo, Marcos David, Jaume Vidal y Baltasar Rigo.

Sustituciones: Jaume Miralles por Luis Ángel (min.46), Jaume Monserrat por Marcos David (min.64), Ousama Mezgout por Nofre M Vidal (min.64), Rafael Ferragut por Hamza Bousbaa (min.77) y Bryan M Hurtado Quituizaca por Jaume Vidal (min.81)

Goles: 1-0 Ramon Gaya (min 15) y 1-1 Baltasar Rigo (min 87)

Árbitro: Daniel Marín Cano. asistido por Vicente Javier Almarche González y Iyayi Osaheni.

Tarjetas: Andreu P Burguera Vicens (amarilla, min 35), Mansour Dione (amarilla, min 38) y Marcos J Pulido De La Obra (amarilla, min 66) para el Son Sardina.

Comentario:

El Campos va sumar a la quarta jornada el primer punt com a visitant en el segon desplaçament d’aquesta temporada, que malgrat jugar contra el Son Sardina es va jugar al municipi de Paguera, degut al canvi de gespa en el camp de l’equip groc.

Partit que es va posar malament per l’equip campaner, ja que degut primer a una errada que va provocar un córner innecesari i després una altra errada en aquest córner, va permetre al Son Sardina avançar-se en el marcador, marcador que tot i els esforços de l’equip vermell ja no es va moure, arribant al descans amb victòria local.

A la segona part, l’equip dirigit per Gaspar Sastre va sortir amb la idea de primer empatat el partit per després anar pels tres punts, però tot i disposar de dues o tres ocasions molt clares per part dels davanters campaners, l’empat a un no va arribar fins gaire bé el minut 90, quan Balta va transformar un penal assenyalat per l’àrbitre. Tot i el poc temps que restava per acabar el partit, el Campos va gaudir d’ocasions per endur-se’n els tres punts però no varen saber enviar la pilota al fons de la porteria.

En definitiva, es perllonga la ratxa de partits sumant punts per part del Camps, però amb certa decepció per no haver sumat els tres punts.

Proper partit del Campos dissabte a les 17 hores contra l’At. Rafal.

Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.