Crónica Preferente: Campos 4 – 2 Rtvº La Victoria

Jornada 2, Sábado 10/09/2022 - 18:00 h
Campos
0 0
Rtvº La Victoria

Campo: Campos F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: José Gregorio Páez, Nofre M Vidal, Anthony Vega, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Luis Ángel Cabezas, José R Pérez, Libasse Lo, Marcos David Rodríguez, Jaume Vidal y Baltasar Rigo.

Sustituciones: Hamza Bousbaa por José R Pérez (min.61), Sebastia Barceló por (min.71), Bryan M Hurtado Quituizaca por Nofre M Vidal (min.71), Jaume Miralles por Elhadji Malick (min.83) y Rafael Ferragut por Jaume Vidal (min.83)

Rtvº La Victoria: Francisco J Luque, Oscar Cortes, Pedro López, Daniel Valcaneras, Jonatan Besan, Aitor Rendon, Álvaro Caraballo, Joan M Jofre, Guillermo J Trapero, Marc Calafell y Sergi Sánchez.

Sustituciones: Amadou Seye por Joan M Jofre (min.24), Alejandro Claudel por Aitor Rendon (min.66), Francisco Liceran por Amadou Seye (min.66), Joan Roque por Pedro López (min.71) y David López por Jonatan Besan (min.71)

Goles: 1-0 Baltasar Rigo (min 14), 2-0 Elhadji Malick (min 16), 2-1 Pedro Lopez (min 18), 2-2 Aitor Rendon (min 30), 3-2 Hamza Bousbaa (min 75) y 4-2 Elhadji Malick (min 80)

Árbitro: Francisco De Asis Vidal Esteban. asistido por Gaizka De Sousa Rebollo y Tomeu Sans Pol.

Comentario:

Partit jugat dissabte, 10 de setembre, corresponent al grup B de la Regional Preferent que enfrontava al Campos contra el Rtvo. la Victoria, que va acabar amb la primera victòria de la temporada per part de l’equip local ja que es va imposar per 4 gols a 2.

El partit va començar dominat de forma clara pel Campos, ja que en el primer minut una passada en profunditat de Gaspi no va ser aprofitada per Malick, que una vegada sobrepassat el porter visitant no va poder fer gol. Seguia sumant ocasions l’equip campaner fins que en un llançament de córner de Gaspi, va ser rematat per Malick de cap introduint la pilota al fons de la porteria.

Va reaccionar la Victoria i com aquell que diu, amb la primera aproximació varen aconseguir una falta a la frontal de l’àrea, que va ser transformada de forma directa posant l’empat a un per Pedro López. El partit es va igualar, no només en el marcador, sinó també en el terreny de joc i en una altra pilota aturada, Aitor Rendon va posar en avantatge l’equip visitant al rematar de cap una falta.

L’equip campaner va intentar reaccionar i quasi al final de la primera part, en una internada de Chamba, el varen tomar i l’àrbitre va pitar penalti, transformant-lo en l’empat a dos en Balta, resultat amb el que es va arribar a la mitja part.

A la segona part, l’equip campaner va sortir amb la intenció d’assegurar els tres punts, però malgrat el domini total i la superioritat física, no arribava el gol que posàs en avantatge a l’equip local, fins que una jugada individual de Hamza, al minut 75, amb un xut fora de l’àrea posava el tres a dos en el marcador.

Va seguir atacant el Campos per assegurar la victòria amb un quart gol, que va arribar en el minut 80 per part de Malick, aprofitant una gran passada de Sebas Barceló en profunditat.

Primers tres punts de la temporada per part del CE Campos, que la propera jornada tornarà a jugar com a local contra el Xilvar, dissabte, 17 de setembre a partir de les 17.30 hores.

B. Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.