Jaume Mut es desvincula com entrenador del Club Esportiu Manacor

Dimarts 05 d’ Abril del 2022, Manacor. El C.D Manacor comunica que l’entrenador del primer equip del club, Jaume Mut, es desvincula de manera voluntària d’aquest per el que queda de temporada.

Jaume Mut va comunicar ahir a la directiva i a tota la plantilla la seva decisió de partir a emprendre una nova aventura, ser el segon entrenador del Deportivo Alavés SAD, equip de futbol que milita a la primera divisió de la lliga espanyola.

La directiva vol agrair especialment la tasca de l’entrenador Jaume Mut aquests dos anys, en els quals s’ha aconseguit l’objectiu prioritari del club de tornar a ser uns dels referents dintre del futbol balear i lluitar per les primeres posicions de la taula de classificació.

Durant les properes hores el club comunicarà la composició definitiva de l’equip tècnic del primer equip fins a finals de temporada. Per acabar, desitjarli la millor de les sort a Jaume Mut davant aquest nou repte que arriba després de molts d’anys de lluita, sacrifici i dedicació tant al nostre club com a tot el futbol balear, tot un premi a una espectacular trajectòria.

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.