Jornada 29, Viernes 18/03/2022 - 20:15 h

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Pere Santandreu, Bartolomé Rotger y Miquel Cladera.

Sustituciones: Carlos González por Pere Santandreu (min.46), Sebastián Vadell por Marc Sánchez (min.46), Joan Pascual por Jordi Ramis (min.71), Andrés Salinas por Pere J Martorell (min.76) y Josep García por Pere Gomáriz (min.85)

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Jaume Miralles, Joan A López, Juan F Santiago, José A Marín, Alejandro Segovia, Christian Soto, Marcos David, Joan Artigues y Antonio Fiol.

Sustituciones: Toni Joan por Juan F Santiago (min.68), Joan Obrador por Joan Artigues (min.76) y Mohamed Ghaddari por Jaume Miralles (min.85)

Goles: 1-0 Pere J Martorell (min 51) y 2-0 Miquel Cladera (min 65)

Árbitro: Daniel Marín Cano. asistido por Gabriel Fiol Alzamora y Pedro Fresneda Rigo.

Tarjetas: Pere Santandreu (amarilla, min 28), Sebastián Vadell (amarilla, min 77) y Joan Pascual (amarilla, min 85) para el Inter Manacor. Juan F Santiago (amarilla, min 18), David Soto (amarilla, min 35), Sebastia Monserrat (amarilla, min 63), Joan A López (amarilla, min 77), Christian Soto (amarilla, min 77) y Toni Joan (amarilla, min 83) para el Alquería.

A l’Ínter Manacor li va costar molt superar a l’Alqueria, dos equips separats per 28 punts a la classificació. Les ocasions més clares dels locals a la primera part foren dos xuts prop del pal de Miguel, mentre que l’Alqueria s’acostà amb un xut ben dirigit de Marín a les mans del porter i un contraatac on no va encertar Toni Fiol.

A la segona part una bona jugada de Rotger, Carlos i Pere Josep la rematava aquest darrer a la xarxa després de rebutjar el porter Soto. Cladera rematava poc després de cap un còrner per establir el 2-0 definitiu. Fiol i Marín no aprofitaren bones ocasions per l’Alqueria.