Jornada 22, Domingo 30/01/2022 - 17:00 h

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Juan F Santiago, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Antonio Ramírez, Raúl Rodríguez y Toni Joan Rosselló.

Sustituciones: Sebastia Mercadal por Antonio Ramírez (min.63), Alejandro Segovia por Juan F Santiago (min.63) y José A Marín por Raúl Rodríguez (min.80)

Petra: Pere Ginard, Jaime Gaya, Vicenç Bestard, Antoni Monroig, Alex Ramírez, Miquel Bauza, Jaume Matamalas, Sebastián Ribot, Juan Dalmau, Joan Marc y Sebastián Catalá.

Sustituciones: Octavio Rechach por Juan Dalmau (min.46), Miquel Riera por Alex Ramírez (min.69), Joan M Bauza por Jaume Matamalas (min.69), Joan Ribot por Sebastián Catalá (min.79) y Toni Pou por Miquel Bauza (min.83)

Goles: 0-1 Antoni Monroig (min 71)

Árbitro: Adrián Fernández Jaume. asistido por Javier Sánchez Sánchez y Gerard Gómez Comas.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 27) y Christian Soto (amarilla, min 90) para el Alquería. Alex Ramírez (amarilla, min 44), Vicenç Bestard (amarilla, min 90) y Sebastián Ribot (amarilla, min 90) para el Petra.

El Petra es presentava amb la important baixa de Toni Salas, l’emblemàtic central que la setmana anterior s’havia romput els lligaments del genoll. No va ser un d’aquells partits que seran recordats pel gran futbol desplegat, més bé fou un partit de lluita i de poques ocasions clares. La millor del Petra a la primer part la va tenir Jaume Matamalas, quan el seu xut de prop l’interceptava el porter Soto en el minut 26. Abans del descans els locals haguessin pogut marcat amb un xut al travesser de Raúl i una falta treta per TJ desviada pel porter Pere a còrner.

A la segona part el nivell futbolístic no va millorar i quan ja semblava que el 0-0 seria definitiu un xut llunyà del capità petrer Toni Monroig sorprenia al porter Soto i donava els tres punts als visitants, que d’aquesta manera tallen una mala ratxa de resultats. L’Alqueria també veu tallada una bona ratxa de partits sense perdre a casa.