Crónica Preferente: Alquería 2 – 0 Santa Catalina Atº

Jornada 20, Sábado 15/01/2022 - 17:00 h
Alqueria
2 0
Santa Catalina Atº

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: Bartomeu Vanrell, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Sebastia Mercadal, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló, Raúl Rodríguez y Juan F Santiago.

Sustituciones: Antonio Ramírez por Juan F Santiago (min.59), Alejandro Alonso por Antonio Fiol (min.80), José A Olmo por Raúl Rodríguez (min.90) y Jaume Miralles por (min.90)

Santa Catalina Atº: Steven Noel, Sandro Rafael, Joan Trobat, Manuel Trujillo, Raúl Villalonga, Harry Besong, Juan Martin, Amador J Bauza Munar, Iván Rodríguez, Bobby Eguasa y Sergio Sanz.

Sustituciones: Cristian Moreno por Sergio Sanz (min.43), Ernesto García por Raúl Villalonga (min.46), Agustí Triay por Harry Besong (min.46), Manuel Augusto por Cristian Moreno (min.59) y Pedro Barber por Sandro Rafael (min.75)

Goles: 1-0 Toni Joan (min 4) y 2-0 Sebastia Mercadal (min 26)

Árbitro: Haitam Bouzrati Aarrim. asistido por Gaizka De Sousa Rebollo y Alejandro Rodríguez Christiansen.

Tarjetas: Juan F Santiago (amarilla, min 48) y Antonio Ramírez (amarilla, min 67) para el Alquería. Raúl Villalonga (amarilla, min 4), Amador J Bauza Munar (amarilla, min 29) y Pedro Barber (amarilla, min 84) para el Santa Catalina Atº.

Comentario:

El partit es posava molt aviat de cara pels locals quan en el minut 4 unes mans del defensor Villalonga del Santa Catalina Atl. eren sancionades amb un penal molt ben executar per Toni Joan. En els minuts 18 i 22 els visitants gaudien de les millors ocasions de tot el partit, primer amb un xut al pal d’Iván Rodríguez i després amb un altre xut desviat de Rubio. Tot això abans de que Mercadal aprofitàs un gran servei de Toni Joan per batre de vaselina al porter Steven, anotant el 2-0 que seria definitiu. Abans del descans els verd-i-blancs, amb un xut alt de Toni Joan i principalment mitjançant Fiol, que rematava amb l’esquerra desviat, desaprofitaren bones ocasions per incrementar l’avantatge.

A la segona part el Santa Catalina va dominar més i va cercar reduir distàncies, però el gran esforç físic del jove equip de Toni Fiol no va permetre crear ocasions clares als jugadors d’Andreu Llistó, mentre que els locals reclamaren la validesa d’un gol anul·lat a Fiol per fora de joc i tengueren la darrera ocasió en el minut 87 amb un xut desviat de Mercadal.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.