Jornada 18, Viernes 17/12/2021 - 20:45 h

Alquería: David Soto, Pere Roig, Jaume Miralles, José A Marín, Sebastia Mercadal, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Toni Joan Rosselló, Raúl Rodríguez y Juan F Santiago.

Sustituciones: José A Olmo por José A Marín (min.81)

Esporles: Álvaro Coromina, Cosme Mayol, Jaume Salamanca, Francisco Hidaldo, Mateu Mayol, Joan Llompart, Iván Alfaro, Camilo Andrés, Pau Nadal, Lorenzo Arbos y Carlos Arrondo.

Sustituciones: Jaume Ferrer por Jaume Salamanca (min.10), Francisco Javier por Mateu Mayol (min.66) y Marc Tomas por Camilo Andrés (min.77)

Goles: 1-0 Pere Roig (min 75) y 2-0 Pere Roig (min 80)

Árbitro: Juan Antonio Coll Pérez. asistido por Andreu Arnau Maimo y Carlos Hernández Villalvilla.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 63) y Jaume Miralles (amarilla, min 65) para el Alquería. Jaume Ferrer (amarilla, min 68) para el Esporles.

Partit jugat en divendres i en horari poc habitual a sa Teulera (20:45 hores) amb dos equips molt necessitats de punts per sortir de la cua de la classificació. Les millors ocasions es produïren a la primera part i curiosament no hi hagué gols. Abans del quart d’hora els locals ja havien tudat tres oportunitats claríssimes: la primera als 20 segons amb una rematada amb poca convicció de Marín, la segona amb un xut de 40 metres de Raúl al travesser i la tercera amb un xut alt de Juanfran rematant una bona jugada de Mercadal. A continuació els dos extrems de l’Esporles, molt ràpids, provocaren accions de perill sense conseqüències gràcies a les bones intervencions del porter Soto.

A la segona part cap dels dos equips creava perill fins que dues accions a pilota aturada significaren els dos gols de Pere Roig: el primer aprofitant-se d’uns quants rebots i el segon amb una rematada de cap on la pilota impactà al pal, després al porter i traspassà per molt poc la línia de gol amb polèmica inclosa.